Dostinex

  • 17€
  • Eks. Moms: 17€
  • Tilgjengelighet:På lager
  • Merke: Sun Pharmaceuticals
  • Varenummer: 562
  • Pakke: 0,5 mg 2 piller
  • Stoff: Cabergoline (Cabaser)
Qty:

Generell informasjon om Dostinex i Norge


Cabergoline dopamin reseptor agonist. Hemmer utskillelsen av prolaktin, reduserer blodtrykket, øker libido, ereksjon og reduserer restitusjonstiden mellom seksuelle handlinger, på grunn av utvidelsen av den enorme kropper.

Det er verdt å merke seg at menneskelig atferd kan påvirke nivået av prolaktin (som i sin tur påvirker den samme atferd, en ond sirkel), for eksempel: dopamin (dvs., når man er lykkelig) hemmer utskillelsen av prolaktin, og østrogen (i menn, er utskilt i større kvantum i løpet av bekymringer og depresjon) tvert imot, det er mye stimulerer.

Metode for produksjon av cabergoline i Norge


Distinctiones;
Bergolak;
Lactin;
Cabaser;
Agellates.
Effekten av lave prolaktin hos menn

Lave prolaktin, kombinert med høye nivåer av testosteron gi en sterk tiltro til egne evner, gjøre en person absolutt polygame, ute av stand til å inngå kompromisser og gjøre innrømmelser. Lavt nivå av prolaktin gjør en mann mer mentalt stabil, uavhengig av den offentlige mening. Også, reduserer restitusjonstiden mellom seksuelle handlinger og samlet sett bedre sex liv. Lave prolactin også påvirke kjønnsorganer, spesielt testiklene og penis.

Hvordan tar cabergoline i bodybuilding

Kjøpe Dostinex


I kroppsbygging er som oftest brukt i kurs der det er nandrolon eller trenbolone. Den klassiske ordningen av: 0.25 mg hver 4 dag hvis prolactin nivå er høy, kan det brukes på 0.25 mg hver 2 dager, inntil da, inntil det blir en trenger, så bruk det første alternativet til slutten av kurset. På kurs med disse steroider cabergoline, blant andre ting, vil også bidra til å fjerne hevelse i ansikt og muskler. Den vanligste formen for cabergoline dostinex i bodybuilding.

Fortsatt praktiseres og bruk av cabergoline i bodybuilding kurs uten medisiner med progestine aktiviteten, for å få det beste resultatet fra kurset og forbedre kvaliteten på livet. I dette tilfellet, bruk 0.5 mg 1 gang pr 10 dager.

I bodybuildingfemale cabergoline å ta cabergoline naturlig idrettsutøvere som ønsker å øke sin ytelse uten å ty til AAS, i dette tilfellet, selvfølgelig, doser vil bli mye mindre.

Har Dostinex i Norge


Imidlertid bør det bemerkes at en vanlig feil er en for sterk reduksjon av prolaktin, som kan ha et svakt immunforsvar, søvnforstyrrelser, tap av appetitt og nedstemthet. I dette tilfellet er det nødvendig å vente til stoffet vil slutte å fungere (dvs., ikke ta dostinex) og i fremtiden for å redusere dosering og hyppighet av inntak.

Er stedet å være, og bruk den samme dostinex i bodybuilding og DCR, hvis prolactin er tydelig overdrevet, vanligvis 0.25 mg 1 gang per 7 dager.

Anmeldelser av dostinex (cabergoline) i Norge


Folk som begynte å ta cabergoline, de alltid merke til en veldig god effekt: akselerert recovery mellom seksuelle handlinger. Også anmeldelser av dostinex fortelle at karakteren av menn blir mer stabil, vil de bli mer selvsikker, noen mennesker merker økt libido, og noen til og med øke i muskelmasse og fett brenning. I tillegg, alle brukere av stoffet observert en bedring av humør.

Interaksjon med andre legemidler i Norge


Det betyr imidlertid ikke glem at det også bivirkninger av cabergoline og folk som er for høye doser vil sikkert møte en redusert immunitet, apati, brudd vodnosolevy balanse. Generelt, ikke til å skrive negative anmeldelser om cabergoline bare ikke verdt det å overstige.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra