Astralean

  • 20€
  • Eks. Moms: 20€
  • Tilgjengelighet:På lager
  • Merke: Alpha Pharma
  • Varenummer: 567
  • Pakke: 40 mg (50 piller)
  • Stoff: Clenbuterol hydroklorid (Clen)
Qty:

Generell informasjon om Astralean i Norge


Astralean (clenbuterol) er et stoff fra gruppe agonister, beta2-agonist til reseptorer. Opprinnelig opprettet som en kur mot astma, men det største utbredelse ble oppnådd i athletic sirkler på grunn av den kraftige fettforbrenning innvirkning.

Clenbuterol (Astralean) 
Akselererer Clenbuterol metabolismen av 2030% fra baseline, og dermed mer fett blir brukt som energi for slanking med en kalori underskudd. Idrettsutøvere også ofte snakk om den anabole effekten av dette stoffet, men nå kan vi trygt si at dette er en myte. Tale kan gå bare om svært små anti-katabolske effekt.

Virkninger av å ta i Norge


Akselerasjon av prosessen for disponering av fettavleiringer
Akselererende metabolisme
Stimulering av nervesystemet
Milde anti-katabolske effekt
Temperaturen stiger
Hvordan ta Astralean

Har Astralean i Norge


Hvordan ta Klenbuterola Astralean bør dose 40120 mg/dag. Ingen skade å ta ketotifen – det vil bidra til å nøytralisere bivirkninger som hjertebank, skjelvinger, hodepine og andre.

I løpet av Australiana bør vare i mer enn 6 uker. Forresten, downregulate reseptor uten å ta ketotifen kommer svært raskt – innen to uker det betyr to uker inntak av clenbuterol uten parallell starte ketotifen ved en dosering på 12 mg/dag, bedøve vil opphøre å ha en synlig effekt.

For å starte mottak bør kjøre jevnt med 20 mcg/dag, gradvis øke dosen til høyre, heve den av 20 mikrogram per dag.

For mer informasjon om ordninger for mottak av stoffet, kan du se i temaet av clenbuterol.

Anmeldelser om Astralean i Norge


Kjøpe Astralean


Kommentarer om clenbuterolzithromax, der formålet er å brenne av subkutan fett, slik at bare positive tilbakemeldinger om Astralean, markerer en betydelig akselerasjon av lipolyse. Bivirkningene er minimal, de er bare begrenset av den skjelvende lemmer, sjelden hodepine. Forresten, disse bivirkningene selv uten bruk av ketotifen avta etter en ukes bruk.

Når du tar tilstrekkelig doser av clenbuterol (40120 mg), og en parallell motta ketotifen, medisinen vil bare etterlate et positivt inntrykk av deg selv. Dette igjen bekrefter vurderingene av kompetente utøvere om stoffet Astralean.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra