Anastrozole

  • 16€
  • Eks. Moms: 16€
  • Tilgjengelighet:På lager
  • Merke: Generic
  • Varenummer: 617
  • Pakke: 1mg (10 piller)
  • Stoff: Anastrozole
Qty:

Generell informasjon om Anastrozole i Norge


Citalopramhydrobromid – nye anti-østrogen verktøyet, som er presentert i muntlig form, på grunnlag av det aktive stoffet Anastrozole. På det farmasøytiske markedet, er det først dukket opp i 1995. I utgangspunktet Anastrozole ble bare brukt til medisinske formål: de utførte behandling av ondartede svulster av melkekjertlene med et høyt innhold av østrogen-reseptorer. Nå et verktøy i medisin er nesten aldri brukt. Sporten er hovedsakelig brukt av kroppsbyggere og representanter for strøm sport. Hoveddelen av kurset målet med Anastrozole er å unngå gynecomastia, væskeansamlinger i kroppen og andre bivirkninger som kan oppstå etter en lang løpet av kraftig steroider.

Citalopramhydrobromid 

Anastrozole har en uttalt effekt: 1 mg av virkestoffet er i stand til 80% for å senke blod nivåer av østradiol. Selv en så populært stoff som Tamoxifen, har en kraftig effekt. Men å sammenligne disse to betyr er ikke riktig, siden prinsippet om drift en helt annen.

Virkninger fra å ta Citalopramhydrobromid i Norge


Hvordan ta Citalopramhydrobromid Betydelig reduksjon i nivået av aromatization (opp til 80 % av den opprinnelige nivå).
En sterk hemmende effekt.
Lås i østrogennivå.

Effekten av å ta Anastrozole i Norge


Den hurtige virkningen av stoffet. Den maksimale konsentrasjon av aktive stoffet i blodet etter 2 timer etter inntak, slik at du raskt undertrykke aromatization prosessen.
Svært effektiv for utøvere som er utsatt for aromatization.

Hvordan ta Anastrozole i Norge


Stoffet er ikke anbefalt for nybegynnere. Piller Citalopramhydrobromid brukt av erfarne utøvere etter en lang løpet av anabole steroider i høye doser. I idrett pris Anastrzole kan utføres i to tilfeller: i tilfelle av bivirkninger av steroider (primære tegn på aromatization, estrogenic effekter) er tatt fra 0.25 ca 1 milligram av stoffet per dag, og bruken av stoffet før kurset av steroider som et forebyggende med terapeutiske doser. Varighet av kurs Citalopramhydrobromid bør ikke overstige to uker: denne gangen er tilstrekkelig for å sikre at stoffet viste sine egenskaper. For den aktive ingrediensen raskere gjorde fra mage-tarmkanalen til sirkulasjonssystemet, det er anbefalt å ta det på tom mage, drikke rikelig med vann.

Hvordan ta Anastrozole idrettsutøvere? Stoffet er kontraindisert hos kvinner. De hormonelle endringene som provoserer stoffet for den kvinnelige kroppen er meget uønsket.

Bivirkninger fra Citalopramhydrobromid

Interaksjon med andre legemidler i Norge


Overfølsom for det aktive stoffet, samt et betydelig overskudd av anbefalte doser, mulige bivirkninger av Anastrozole: døsighet, polymorf erytem, asthenia, ulike allergiske reaksjoner, hodepine, oppkast, kvalme, diaré, utslett. Gjelder Citalopramhydrobromid umulig for folk som har problemer med det kardiovaskulære systemet. Stoffet effektivt motvirker østrogen bivirkninger, men det blokkerer de gode egenskapene av østrogen (undertrykkelse av produksjonen av "gode" kolesterolet) som kan føre til hjerteproblemer. Utøvere med sykdommer i hjerte-systemet, bør du rådføre deg med en sports lege eller, i ekstreme tilfeller, å bruke i løpet av Tamoxifen.

Anmeldelser av Anastrozole

Kjøpe Anastrozole


Anmeldelser Citalopramhydrobromid å ha vurderinger om Citalopramhydrobromid, kan vi konkludere med at stoffet blir høyt verdsatt som et middel for instant anti-østrogen effekt. Dette er faktisk tilfelle, fordi den maksimale konsentrasjon av den aktive substansen av Anastrozole er observert i de første par timene etter hans innrømmelse.

Den mest hederlige omtaler om Anastrozole tabletter kan bli hørt blant profesjonelle idrettsutøvere i bodybuilding. Erfarne utøvere er fornøyd med kvaliteten på blokkere effekten av østrogen etter en lang og sterk løpet av AAS.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra