Bodybuilding og anabole steroider har vært i slekt fra begynnelsen

Verden av bodybuilding er en svært komplisert, men spennende. Først av alt kroppsbyggere er utøvere i enhver forstand av ordet; de har til å trene så hardt og kanskje enda vanskeligere enn noen andre utøvere for å få kroppen sin i perfekt form for konkurranse. Bodybuilding er svært vanskelig å gjøre så godt, det krever mye engasjement og pågangsmot og viljestyrke til å holde på det. Kroppsbyggere har til å trene i mange år for å få kroppen i riktig form og størrelse for å være i stand til å vinne hendelser. Noen mennesker bruker deres sinn til å tjene en inntekt, noen en viss ferdighet de har og kroppsbyggere er de få som prøver å tjene til livets opphold gjennom sine organer.

Det er andre yrker der folk bruke sine organer til å tjene til livets opphold, men siden dette er et familievennlig artikkelen vil vi la dem yrker ut av det. Det er veldig rart om sporten er nesten utbredt og svært utbredt bruk av steroider i verden av bodybuilding. Steroider er en merkelig stoffet, fordi sammen med å lage en bodybuilder ' s muskelmasse økning av store mengder det også kan ha alvorlige helsemessige bivirkninger. Dette faktum av dårlig helse virkninger av å bruke steroider er bestridt av mange nettsteder. Mye av helsemessige effektene er vanligvis bare media hype, og steroider ikke faktisk forårsake skade hvis de tas på riktig måte.

Vi vet alle hvorfor bruken av prestasjonsfremmende stoffer som steroider blir utestengt fra profesjonelle konkurranse, men at de ikke syntes å bli utestengt fra bodybuilding. Den største grunnen bak deres bruk er forbudt i profesjonell idrett, er at de kan gi en idrettsutøver en urettferdig fordel over hans/hennes rivaler.

Det er hevdet at det er mange myter rundt bruk av steroider og én ting, noe de ikke gjør forsiktig mot, er bruk av steroider i yngre utøvere som ikke har fullt modnet ennå. Nettstedet har hele artikler dedikert til å ikke bruke stoffet før kroppen er ferdig utviklet. En bestemt artikkel som fanget mitt øye var på Anabole Steroider og helse-effekter eller som de hevder det såkalte dårlig helse virkninger av bruken.

Det er en ganske omfattende liste over bivirkninger og en imøtegåelse for hver og en er gitt i denne aktuelle artikkelen. Hvis jeg begynner å nevne alle de bivirkninger og grunnen til dette nettstedet hevder de ikke er skadelige denne artikkelen vil bli 15 sider lang. Men jeg ville bare for å nevne noen bivirkninger som er i denne artikkel; Hemming av naturlige hormoner, leverskader, Gynocomastia (Utvikling av brystvevet hos menn), Roid Rage, Hjerte Problemer, Virilisation (Utvikling av mannlige egenskaper hos kvinner), hemmet vekst, prostata utvidelse, og mange andre. Det er 14 mulige bivirkninger som er nevnt i artikkelen.

Nå er det en lang liste av bivirkninger. De fleste medisiner har en eller to store bivirkninger og bivirkninger er tydelig nevnt i den tilhørende litteratur. Bivirkningene fra medisinene er mer forståelig fordi en person tar en medisin for å få bedre fra noe som er galt med dem. Problemet med bruk av steroider er at det er rent for ekstrautstyr formål. Folk trenger ikke ta dem for å få bedre fra noe skrantende dem; de tar dem for å gjøre seg større og sterkere. Nå vet jeg ikke om de fleste der ute, men selv om vi skulle tro alle rebuttals og hevder at alle disse bivirkningene er i stor grad usanne, ville de fleste være komfortabel med å ta noe som har potensielt så mange bivirkninger?

Som kan være problemet med kroppsbyggere om, kanskje et ønske om å bli større og vinne turneringer og konkurranser er så stor at for å høste belønningene de er villige til å bruke sine organer til å teste noe som har så mange bivirkninger. Det ser ut til å være at bare svært få kroppsbyggere kan få så stor uten bruk av steroider, og dette ser ut til å være særlig for kvinner kroppsbyggere. Jeg er ingen lege eller forsker, men jeg er ikke sikker på kvinners kropper var ment å utføre slike store mengder av muskelmasse . Selv menns kropper var ikke ment å bære så mye muskelmasse. Hvis en bodybuilder får en veldig stor kropp uten bruk av steroider, så er det veldig bra for en person, men til de som bruker steroider, de bør absolutt gi en svært alvorlig forsiktig tanke til de nevnte bivirkninger, fordi selv om en av dem er tilfelle, er det effektivt å ødelegge en utøver liv permanent.