Hvis du tydelig bestemt at du kan/må anabole stoffer og leter etter der hvor å kjøpe steroider i Norge i denne artikkelen vil jeg fortelle deg om hvordan de kan kjøpes. Kjøp og bruk av steroider er en personlig sak for hver person. Denne artikkelen oppfordrer deg til ikke å bruke rusmidler, og heller ikke avskrekke deg fra dine mål. Alt om farene av anabole/androgene steroider, kan du lett finne på Internett, søker rett informasjon på rett nettsteder. Hvis du veide alle "fordeler" og "ulemper", innså jeg at du trenger det, den neste er materialet for deg.

Du har sannsynligvis allerede hørt om slike "svart" butikker sports farmakologi i kjelleren rocking, selv i vanlige treningssentre. Som regel er disse menneskene kan være i stand til å tilby deg noe som vil hjelpe deg å "gi opp". Ingen jævla måte som du ikke kan kjøpe fra disse menneskene, den såkalte "a-vitamin." De selger ofte falske, defekte varer, eller til og med smokker, selv om prisene kan være flere ganger mer. Dette er den første. Den andre av disse "forhandlere" ofte vet alle organer. De vet hvordan de skal arbeide på en diskret og raskt. I dette tilfellet, hvis du kjøper steroider i disse "forhandlere" du kan veldig lett å komme inn i feltet av sikkerhetstjenester, du kan "gjøre" umiddelbart etter overføring av gods og penger. Ingen overdrivelse her, alle kan være slik.

Historien er litt annerledes med å kjøpe steroider gjennom Internett. Minst tryggere enn å kommunisere direkte med forhandlere. Men det er stor ulempe. Det er ingen garanti for at du vil motta den lovede varer. Generelt, svindlere opererer på følgende måte: de aksepterer søknaden (og råvareprisene kan være svært attraktive), får hele beløpet, eller et Innskudd og lover å sende varene i posten. Senere, når du skjønner at noe er galt, svindlere bare ikke svare deg, eller komme opp med den mest latterlige unnskyldninger. Men det fortsatt kan komme. Det kan bare være med en homofil postkort, et notat, Generelt, med noe, men ikke med lovet varer. Likevel, det er noen nettsteder som arbeider i dette feltet for en stund, og du vil finne ut hvor å kjøpe steroider i Norge uten juks på forskjellige forum er ikke så vanskelig. Dessuten er det alltid mulighet for å finne omtaler om en bestemt butikk.

Grunnen til å kjøpe steroider i Norge er nesten lovlig?


Det faktum at produsentene har brukt en slags triks i loven. Hvis noen potent stoff, dvs., steroider, som, selvfølgelig, det er forbudt, for å legge til stoffet er ikke et steroid som natur, er dette stoffet vil ikke lenger bli betraktet som ulovlig. Hvis du For eksempel legge til steroid methandrostenolone kalium orotate eller ecdisten (ganske mye), som også er veldig nyttig for idrettsutøvere, dette stoffet vil ha navnet på Metadatas, og at han ikke vil bli utestengt.

Selvfølgelig, metan er ikke blitt svakere på grunn av å legge til andre aktive stoffer. Det er ukjent hvor lenge dette systemet vil fungere. Mest sannsynlig, veldig lang tid, fordi det er lønnsomt, og er lett tilgjengelig profesjonelle idrettsutøvere, og for fans også. Prisene på slike varer er relativt høy. Og å finne en god leverandør ikke lenger se etter hvor du kan kjøpe steroider i Norge, ikke bekymre deg for kvaliteten på varene og score kjøtt med glede.