Før du begynner å snakke om hvordan du skal ta steroider, jeg ønsker å vise sannheten om steroider, utsette dem for skade, som det er skrevet i media! Så her går vi:

Bruk av steroider i bodybuilding var overveldende. Men først og fremst for oss - kroppsbyggere - veldig viktig! I dag, leger og forskere er skarpe og ubekreftede påstander, overdriver faren for steroider og oppblåsing det til en universell skala. Denne forvrengning av sannheten diskrediterer møte med sporten vår, og presser idrettsutøvere angivelig på bruk av giftige medikamenter vil være. Det er derfor jeg bestemte meg for å publisere intervju med Dr. Jose Antonio, en av de ledende eksperter innen idrett fysiologi. Han gjennomførte en omfattende studie av effekten av androgener hos menn (de største forbrukerne av disse stoffene). De konklusjoner som gjorde han i stand til å treffe noen.

Etter å ha lest din forskning inntrykk av at steroider er helt trygt, for eksempel protein pulver, men det er 100 ganger mer effektiv.

- Se, bare en idiot kan tro at steroider er dødelig! La oss bare vurdere et par hovedpunkter. Først, hvordan mange mennesker i verden som er brukt og bruker steroider? En million, to, eller tre. Døde noen utelukkende på grunn av steroider? For eksempel, fra en overdose? Nei, slike tilfeller er det aldri skjedde. Men 1.3 millioner er et grovt overslag! La oss innse det: 99,9 prosent av de ledende kroppsbyggere har tatt og tar steroider. I USA androgener kom i bruk på slutten av 50-tallet. "En start på livet" de ga John B. Ziegler, team legen vektløfting. Og han o steroider han fortalte lagets lege, SOVJET - Sovjetiske vektløfting "venstre" på bruken av anabole steroider ennå. Over tid, utøvere rundt om i verden begynte å kombinere ulike stoffer (ikke bare steroider), for å effektivt øke "vekt" og forbedre dine sportslige prestasjoner.

Tenk på det: historien om bruk av anabole steroider har vært nesten et halvt århundre, og tar sine millioner av mennesker! Hvis androgener er faktisk så dødelig farlig, så hvor er de millioner av dødsfall? Hvor er hun, "steroider" pandemi? Hvorfor kroppsbyggere av den gamle skolen ikke du måle alle meningsmålingene, som kakerlakker etter desinfeksjon? Gi meg minst en som døde av disse "onde" narkotika!

Og ennå androgener er ikke en bagatell! Du kommer ikke til å benekte det som står på spill er helse?

Bruk av androgener har vært assosiert med kreft i leveren, hjerte-og karsykdommer, økt risiko for skader, sykdommer i reproduktive system og psykiske problemer. Hva skal man si om disse bivirkningene? Jeg ville dele dem inn dødelige og ikke-dødelige. Achilles senen ruptur er ikke dødelig, samt atrofi av testikler og gynecomastia. Selvfølgelig, alt dette alvorlig sykdom. Men de fører ikke til døden! - Hva om hjerte-og karsykdommer og leversykdom? Den plutselige død av Momo Benaziza ble tilskrevet steroider. Men den egentlige årsaken til dødsfallet var diuretika.

Absorpsjon av androgener oppstår primært i leveren. Det er derfor logisk at leveren fikk i "risikogruppen". Oftest, lever problemene oppstår når innenlandsk bruk av ekstremt kraftig androgener (f.eks. oxymetholone, stanozolol, Oxandrolone). Jeg vet av 23 tilfeller når steroider førte til alvorlig leversykdom: lokale eller razlitom lesjoner med blødninger. Men i alle de 23 saker ble syke mennesker i gammel alder, som androgener er foreskrevet av legen din.

Selvfølgelig, noen ganger leverens funksjon er svekket og utøvere i "OTC" å ta steroider. Men, som regel er alle disse problemene, er reversibel, og alvorlige komplikasjoner er svært sjeldne. I den vitenskapelige litteraturen jeg har funnet et par eksempler på utvikling av alvorlig sykdom hos unge friske kroppsbyggere. En historie veldig tragisk: den 26 år gamle utøver døde av leverkreft. For 4 år jeg tok mange forskjellige aktive androgener, selv om mønsteret for bruk forble ukjent. En annen bodybuilder 5 årene har vært oxymetholon og var på sykehuset med en lever leveradenom. Heldigvis, han var heldig - kirurgene fjernet svulsten og han overlevde.

Og jeg igjen understreke: alvorlig nedsatt leverfunksjon hos idrettsutøvere tar steroider, er ekstremt sjeldne. Holde i sinnet, steroider er å ta millioner av mennesker, og de alvorlige konsekvensene - ganger-to og obchelsya. Forresten, i denne sammenheng, interessante resultater en studie av pasienter i henhold til forskrivning av legene tok androgener i 3-5 år og ingen problemer med leveren de oppsto! Den eneste bivirkning var at pasienter som i utgangspunktet hadde redusert nivå av "gode" kolesterolet og total kolesterol nivåer økt. Men etter 2-3 måneder alt tilbake til det normale.

La oss sette spørsmålet rett ut. Alle disse problemer med leveren, hjerte og blodkar - fixable eller ikke? Kort sagt, kan si jeg tar hva jeg vil og hvordan jeg vil og ikke trenger å tenke o bivirkninger?

- Selv om sjansen for å få hjerte-og karsykdommer er små, noen få hjerte-angrep forbundet med inntak av anabole steroider. Men, igjen, det er ukjent hvilken rolle spilte faktisk på steroider. Det er nødvendig å ta hensyn til andre risikofaktorer: arv, dårlig kosthold, overvekt. Men dette arbeidet har ikke blitt gjort. For folk disponert for hjerte-og karsykdommer, steroider, mest sannsynlig, farlig. Men blant friske idrettsutøvere som tar steroider, hjerte-angrep er svært sjeldne.

- Og hvis, sier noen bestemte seg for å "nyte" anabolics, men likevel ønsker å gjøre det trygt for deg selv?

- Det er tilfeller når androgener er foreskrevet for en svært lang tid (fra seks måneder til et år) og negative bivirkninger er minimal eller ikke observert i det hele tatt. For eksempel, verdens helseorganisasjon studert anvendelsen av testosteron enanthate (en mild androgen) som et prevensjonsmiddel for menn. Eksperimentet involverte 271 personer fra 7 ulike land. En gang i uken hele året, og de ble injisert på 200 mg I mengden hver mann fikk 10.000 mg, og stoffet var svært effektiv prevensjon. Mens bivirkninger var minimal og fullstendig reversible. Et annet eksempel. Gutter Tenåringer med hypertrofi av vekst også i løpet av året, gjorde ukentlige injeksjoner av 250 mg testosteron enanthate. Ca 10 år etter behandling testikkel størrelse og reproduktiv evne av alle pasienter fullt ut i samsvar med gjeldende regler. I tillegg nylig i British medical journal ble det rapportert at ti ukentlige injeksjoner av 600 mg av det samme stoffet føre til en betydelig økning i muskel "masse" og lærlinger, ikke trening menn. Ingen av dem ble ikke observert signifikante endringer i triglyserider, "god" og "dårlig" kolesterol. I mellomtiden dose de fikk, ti ganger høyere enn den terapeutiske og tre ganger - piller! Hvor er alle disse dødelige bivirkninger? Selvfølgelig, 200-600 milligram til å blekne i sammenligning med doser som er tatt i dag ledende kroppsbyggere. Men igjen ser vi at androgener er ikke alltid skadelig.

- Vil guide utfallet. Hvordan tror du skadelig steroider, eller ikke?


- Til dags dato, ingen harde bevis som bekrefter en "fatal" fare for steroider. Uten tvil, ta steroider, folk er alltid en risiko. Men før du trekker konklusjoner, er det nødvendig å nøyaktig fastslå omfanget av denne risikoen. For å være ærlig, er risikoen for å dø i en bilulykke er mye høyere enn fra anabole steroider. Men dette betyr ikke at vi skal forby biler eller aldri får bak rattet. Krasjer risiko varierer med hastighet, driver erfaring, tekniske egenskaper ved bilen. Det samme gjelder anabole steroider. Den type steroid, langvarig bruk, og arvelighet av utøveren - alle påvirke graden av risiko. Og risikoen er i livet er det alltid. For å minimere bivirkninger, leger begynte å gi råd idrettsutøvere å ta steroider. Forsinke taktikk ikke ære leger og forskere. Til misbruk er uakseptabelt, men forbudet vil ikke oppnå noe. Den beste måten - åpen og ærlig samtale o den virkelige konsekvensene av bruk av steroider.

Papirene annonsert død Adreasa av Munzer steroider. Men dette er ikke bekreftet av leger.

De rareste ting om hypotesen o livsfare av androgener er et slående fravær av støtte data. Faktisk snakker vi om ryktene.

Det synes vi har tre eksempler - Momo Benaziza, Lyle Alza-til og Andreas munzer. Men med dem som ikke alle er klar! Hvem vet hva som faktisk drepte disse gutta? Diuretika? Cytadren? Her er det mye mer sannsynlig.

De rareste ting om hypotesen o livsfare av androgener er et slående fravær av støtte data! Faktisk, det er bare basert på rykter.

Men, det er fortsatt, etter min mening, noen ting som du kan anbefale alle om å tilbringe sin første kurset.

1. Ikke bruk medisiner laget av androgene.

2. For å gjennomføre en kort kurs, optimalt 6 uker, i som å se reaksjonen i kroppen og for å trekke konklusjoner. Hvis utøveren prøver ut for første gang hormonelle doping, med den rette tilnærmingen, vil resultatene være utmerket, selv når du bruker minimale doser av anabole steroider mild.

3. Som den første stoffet til å bruke Nandrolon Decanoate, er et anabole steroid med nesten ingen skadelige bivirkninger for en organisme, men i fornuftige doser, selvfølgelig. Doseringen bør være minimal, men er avhengig av sin handling. For reell effekt, bør en nybegynner begrense dosen til 200 mg av nandrolon decanoate per uke. Dette stoffet er praktisk talt ufarlig, fordi det i sin struktur er det i praksis ikke påvirker leveren og ikke mye slår ned endogen testosteron produksjonen. Vanligvis økt vekt på dette stoffet for det meste rester og etter kurset, så vel som styrke. Hvordan å holde opp resultatene vil bli skrevet i de følgende artikler.

4. For et vellykket resultat å bruke den dosen til 200 mg nandrolon per injeksjon en gang i uken i 6 uker på rad. For best resultat nandrolon kan være kombinert med Dianabol, men jeg foreslår at Du tenker på Thai-metan, som er et produkt av en mye høyere kvalitet enn våre banale innenlandske metan. Methandrostenolone du kan kjøpe i nettbutikken Norge. Hvorfor jeg tror det, jeg skal skrive senere. Ett (Thai metan) til å ta i en dosering på fra 3 til tabell 6-8. per dag for 4-5 uker lenger gjør ikke mye mening. Til å begynne med 3x en dag - 1. morgen, 2. dag, 3. natt, hver 3-4 dager, øke dosen til 2-3 tabletter, jevnt distribuere medisiner i hele dag teller og tid. Så det er et platå som Du holder samme dosering for 2-3 uker. I forrige uke, senke dosen på tabell 1-2. en dag til 0. Disse to steroid på samme tid vil gi Deg maksimal anabole effekter og minimum side. Du vil forstå hvordan steroider fungerer i prinsippet, og basert på hans første lille Optima vil være i stand til å tenke på sin neste trinn.

Vel, nå er det litt instruksjon o hvordan: hvordan ta steroider!

1. Steroid kurs bør ikke være mer enn 3 måneder og påfølgende 3 måneders pause!

2. Bruk av steroider, bør være basert på prinsippet om pyramide: om å forklare på fingrene: du starter med pillene og gradvis omtrent en gang i uken, øke dosen, nå ønsket dose og også gradvis redusere dosen (om 2 uker på rollback).

3. Etter kurset er det nødvendig å ta medisiner for å gjenopprette reproduktive system (HCG, Clomid), for en mindre tilbakegang i løpet av steroider vil hjelpe clenbuterol!

Her er de tre grunnleggende regler som vil bidra til å unngå vanlige feil når du tar steroider!

  • Skrive Av: admin
  • Publisert I: Funksjoner trening
  • Opprettet Dato: 2017-03-06
  • Hits: 1576
  • Kommentar: 0