Nandrolone decanoate er den mest vanlige og populære injiserbare anabole steroider i verden. Det er omtrent det, og vil bli diskutert i artikkelen vår.

Det anabole steroidet nandrolon ble syntetisert i 1950 og er en 19-nortestosterone. Av alle anabole androgene steroider på strukturen er derivater av testosteron, det mannlige kjønnshormonet. Men anabole steroider, i kontrast, gir en mye større anabole effekten (muskel bygningen) og mindre virilitet (fortykkelse av stemme og kropp, hår av mannlig type i kvinner).

Nandrolon er en klassisk anabole. Som vist ved mange studier, nandrolon har mest varig effekt på celle reseptorer ansvarlig for anabole prosesser. Dette bestemmes suksessen av nandrolon. I form av decanoate (ether decanoas acid) det ble produsert i Ungarn under navnet retabolil i Vesten og Usa — kalt Deca-Durabolin. En ampullen retabolil inneholder 50 mg av stoffet. Virkning etter injeksjon varer i to uker.

I klinisk praksis, retabolil brukes i behandling av underernæring, rehabilitering etter skader, operasjoner, hjerte-angrep. Kvinner har hevet nivået av hemoglobin i blodet, reduserer kalsium tap fra bein vev. Ballett dansere og sirkus, film og teater også, fra tid til annen gjennomføre kurs for injeksjoner.

Inntil nå er motstandere av den moderne begrepet anti-doping kamp av den Internasjonale Olympiske Komité (IOC), resultatet utvalg nandrolon og dens positive effekter på pasienter som argument for kontrollert anvendelse av denne svært effektive og relativt lav toksisitet av stoffet. Ifølge dem, nandrolon bare baktalte og deretter forbudt, med det resultat at utøvere blir tvunget til å bruke andre anabolics enten dårlig kjent eller av tvilsom opprinnelse.

Viktigste farmakologiske egenskaper av nandrolon:


Strukturen av molekylet av denne steroid er nesten identisk med testosteron molekylet. Bortsett fra en liten detalj – det er mangler methyl gruppe 19. Dermed en annen, som også er veldig vanlig, navnet på nandrolon – 19-nortestosterone.

Grunn til eliminering av en metyl-gruppen, nandrolon har fått en mye bedre evne til å stabilisere androgen reseptor, dvs. levetiden av komplekse "nandrolon + AR" mer tid på eksistensen av en tilsvarende kompleks som involverer testosteron, og ikke bare mer og tider reklame 2-3. Og du vet: jo mer tid androgen reseptor er aktivert – mer protein kan syntetisere en celle.

Ikke alle, men så god. En betydelig mengde gratis nandrolon er omgjort til dihydroindole (DGN), som er mye (om det samme 2-3 ganger) svakere enn den faktiske nandrolon. DGN, i tillegg hemmer permeabilitet av signalet langs nerve fibre, noe som i praksis betyr en svekkelse av libido og en nedgang i nevromuskulær stimulering.

Imidlertid, konvertering av nandrolon til DHN fortsatt har en positiv side – nandrolon viser en redusert aktivitet i prostata, hud og hodebunn. For å si det enkelt, ta dette stoffet av utøverne til en mye mindre grad utsatt for bivirkninger av testosteron som hypertrofi av prostata, akne eller hår tap.

Nandrolon er ikke påvirket av aromatase. Til tross for dette, er han fortsatt blir til østrogen, men i svært små mengder: fem ganger mindre enn testosteron. Samtidig vet vi at nandrolon har en uttalt progestogenic aktiviteten som kan oppstå ved doser av stoffet over 600 mg per uke, for gynecomastia.

Den første av de "andre", men du kan prøve å erstatte nandrolon decanoate med finilpropionat, i motsetning til. Den andre er begrenset til den ukentlige dosen av stoffet, ikke mer enn 300-400 mg eller brukes i forbindelse med nandrolon stanazolol. Resten av nandrolon kan gi svært imponerende resultater i vektøkning. Samme som testosteron, nandrolon fremmer aktivering av satellitten celler og økte nivåer av IGF-1 i blodet, noe som resulterer i hyperplasia av muskler.

Imidlertid, må dosen være høyere enn i tilfelle av testosteron – mer enn 600 mg per uke. Selv ved lave doser av nandrolon fremmer vannretensjon av kroppen, er ikke bare verre, men i noen tilfeller, og bedre enn alle de samme testosteron. Under "tørking" og forberedelse til en konkurranse, nandrolon decanoate bruk er helt upassende.

Bruk av nandrolon har en gunstig effekt på leddene. Dette faktum hadde vært "opphopning av vann i leddkapselen som et resultat av anvendelsen av nandrolon," og, som en konsekvens, å legge til rette funksjon i leddene. Faktisk er det ikke slik.

Mer presist, det er ikke alt. Strengt tatt ingen ekstra vann i leddkapselen under påvirkning av nandrolon ikke akkumuleres. Nandrolon, som er en ganske sterk progestin (20% av kraften av progesteron) og har evnen, men ganske mildt, å bli omgjort til østradiol, væskeansamlinger i kroppen. Fra felles poser vann, bare ikke går bort, som i tilfelle av bruk av legemidler med anti-østrogen (drostanolone) eller antiprogestagennoe (stanozolol) aktivitet.

"Syklus", som brukes for eksempel bare trenbolone, stanozolol og drostanolone, har alle sjanser midt i den tunge treningsøkter til å føre en sterk nok effekt på leddene. I tillegg er det verdt å merke seg at både progestins og østrogener (i overkant av en viss konsentrasjon i blodet plasma) har anti-inflammatorisk egenskaper.

Og siden nandrolon, som nevnt, har progestogenic aktiviteten, og også i stand til å bli konvertert til østradiol, er det behov for å ha en gunstig effekt på leddene. Og til å takle denne oppgaven steroid bedre enn sine "kolleger", slik som testosteron, dianabol eller oxymetholone, som er iboende i alle ett – eller progestogenic aktiviteten, eller en tendens til å aromatization.

Som for vekst av muskler, her nandrolon er en god hjelper. I en dose på 400 mg / uke nesten alle utøvere merke en betydelig forbedring i kraft ytelse. Men vi må ikke glemme det faktum at nandrolon er svært sterk hemmer produksjonen av endogent testosteron og, derfor, ledningsevne av nerve fibre under påføring av dråper, og dette, i sin tur, kan føre til slike ubehagelige fenomenet som en krenkelse av erektil funksjon (populært kalt "DECA dick"). Denne siden effekten av nandrolon kan minimeres i saken om de har brukt noen sterk androgen, minst samme testosteron.

Bivirkninger av nandrolon:


Selv om bivirkninger mens de tok Deca er relativt små, fortsatt i doser på over 400 mg per uke kan oppstå androgenozawisimae fenomen som er uttrykt i økning av blodtrykket i bremse prosessen av blodpropp, det kan føre til hyppige nasal blødning og blødning lenge verkende sår, samt forbedret aktivitet i talgkjertlene og noen ganger progressive akne.

Noen utøvere snakke om hyppig hodepine. Når det tas i svært høye doser i løpet av en lengre tid i menn kan oppstå forsinkelse av spermatogenese, dvs. testiklene produserer mindre mengde av testosteron. Dette er grunnen til at DECA-Durabolin, som nesten alle steroider, fører til forsinkelse av utgivelsen av gonadtropins fra gipofize.

Som nevnt ovenfor, er nandrolon har et høyt progestogenic aktiviteten, noe som ofte fører til "DECA dick"og gynecomastia.

Dosering klangbunn:


Effektive doser av nandrolon start med 200 mg en uke og gå... nesten "infinity". Det er kjente tilfeller av bruk av nandrolon decanoate idrettsutøvere faglig nivå i doser på 800 mg per dag! Det er imidlertid nødvendig å si at den siste tiden profesjonelle idrettsutøvere nekter å bruke nandrolon, vurderer dette stoffet, så å si, "i går."

Ikke nødvendig, men å bry seg så mye – de fleste av dere profesjonelt nivå nesten aldri nådd – øvre grense for inntak av nandrolon er satt til 1 gram i uken.

Basert på ganske lang halveringstid av nandrolon decanoate, kan anbefale det injeksjon en gang hver 7-8 dager, men personlig er jeg en tilhenger av mer hyppige injeksjoner selv langlivede produkter - slik at du kan gi et mer stabilt nivå av hormonet i blodet.

Kombinasjonen av Nandrolon decanoate med andre medisiner.


Nandrolon brukes sjelden alene være den eneste steroidet i syklusen det er likevel mye av testosteron, som trenbolone og selv. "Classic" er en kombinasjon av nandrolon med dianabol – ja, disse to steroid er synergists. Men effektiviteten av sin overlegne kombinasjon av nandrolon med testosteron (bruker vanligvis en "del" av nandrolon i to "deler" testosteron, dvs., testosteron det er nødvendig å ta to ganger mer). Denne kombinasjonen har en spesiell betydning for grunner som er skissert ovenfor. Kombinasjonen av alle disse tre stoffene er nesten det beste for masse.

I alle fall, du kan ikke bruke nandrolon med andre progestins (trenbolone, Anadrol), vil den negative effekten av slike bånd kan permanent få Deg til å glemme om opptak AS.

Menn er et meningsløst kombinasjon nandrolon med boldenone og Primobolan, selv om disse kompotter er ofte funnet i Arsenal av noen utøvere.

Primenenie injeksjon steroid kvinner:


Jeg må si at nandrolon i 50-60 årene av forrige århundre var mye brukt for behandling av kvinner innen tradisjonell medisin. Frem til tidlig på 90-tallet av den samme århundre ble mye brukt av kvinner, og i idrett praksis.

Rystet posisjon av nandrolon eksperimenter av Goosens og Heinonen. I det første tilfellet, kvinner ville ta nandrolon decanoate i dosering på 50 mg hver 3-4 dager, og 50% av dem har opplevd fenomenet virilisering. I det andre tilfellet, fenomener av virilisering ble funnet i alle fag, men doser ikke si noe.

Imidlertid dosen til 100 mg / uke (50 mg hver 3-4 dager) for kvinner kan faktisk bli ansett som åpenbart er overdreven. I forsøk utført i 1996, dose av nandrolon decanoate igjen, var ekstremt lav – 30 mg hver to uker. Her allerede fenomener av virilisering har ikke opplevd en.

Dosen er gitt, skal anses som ekstreme, og de som absolutt ønsker å eksperimentere med nandrolon, kan det være lurt å "balanse" mellom dem, valgte å begynne med dose på 50 mg hver ti dager, og gradvis øke til det nivået av 75-100 mg én gang i samme ti dager. Selvfølgelig, når de første tegn til virilisering stoffet bør avbrytes umiddelbart.

Kort om de viktigste ting i forberedelse:


1. Deca er en god masonboro er et flott middel for å øke styrken.

2. Nandrolon decanoate er et stoff, dets anvendelse bare kan rettferdiggjøres for lange kurs, dvs. minimum tid med kurset er 6 uker.

3. Bruk av nandrolon har en gunstig effekt på leddene.

4. Nandrolon har lav toksisitet til leveren.

5. Nandrolon er ikke egnet for bruk av utøvere som neste år skal gjennomgå doping test.

6. Motta nandrolon idrettsutøvere til en mye mindre grad utsatt for bivirkninger av testosteron, som for eksempel prostata hypertrofi, akne og hårtap.

7. Nandrolon har en uttalt progestogenic aktiviteten som kan oppstå ved doser av stoffet har over 400 mg en uke for gynecomastia og redusert libido. Disse bivirkningene kan bekjempes ved hjelp av Proviron og Bromokriptin og Dostinex.

8. Dekk er best kombinert med metnandienone, turinabol og test. Det er også mulig å kompott med Winstrol, Oxandrolone og andre "myke" narkotika. Oxandrolone for kvinner er bedre enn andre rusmidler.

9. Nandrolon bør ikke tas sammen med andre progestins (trenbolone, Anadrol).

Hvis Du ønsker å kjøpe en Deco i Norge til en god pris, er hva Du kan gjøre for oss! Ring og kjøpe høy kvalitet medisiner!