Spørsmålet om å redusere libido og nedsatt erektilfunksjon ble relevant etter massedistribusjonen av steroidtilskudd blant idrettsutøvere.

For at bruken av sportkjemi ikke bringer skade, er det nødvendig å vite hvordan steroider påvirker potens.

Hovedrollen i den mannlige kroppen er tildelt sexhormonet - testosteron. Når steroider brukes, legges naturlige kunstige hormoner til deres kunstige motstykker, noe som resulterer i hormonell glut.

Et høyt nivå av testosteron bidrar til veksten av muskelmasse, øker fysisk styrke, utholdenhet. I begynnelsen er effekten av steroider på potensen ganske gunstig. Videre skjer følgende.

Med vanlig inntak av syntetiske tilsetningsstoffer slutter mannekroppen å syntetisere sine egne hormoner. I denne perioden er seksuell funksjon direkte avhengig av hormonene som kommer i forbindelse med anabole steroider. Overdreven bruk av kosttilskudd kan føre til dysfunksjon av kjertlene som er ansvarlige for testosteronproduksjon.

Kjøpe Erektil Dysfunksjon Piller

Hva er "kansellering" syndromet

Syndromet av "kansellering" er responsen til utøverens kropp til opphør av steroid "ernæring". Dette er en kraftig nedgang i muskelmasse, en nedgang i atletisk ytelse.

Som følge av feilaktig avskaffelse av anabole steroider, er det en økning i kortison, en funksjonsfeil i bukspyttkjertelen, en reduksjon i androgenivået, en økning i mengden østrogen. Dette fører til gynekomasti, hårtap, nedsatt libido.

Alle disse faktorene fører hormonelle rystelser til destabilisering av nervesystemet. Deprimert stemning, depresjon, frykt for å miste for alltid sportsindikatorer kan til slutt føre til en sammenbrudd og helt ukontrollert inntak av anabole steroider.

Hvis syklusen varer 1-2 måneder, kan problemet løses snart selv. Etter at nivået av syntetiske hormoner er redusert, begynner kroppen å utvikle sine egne testosteroner, og funksjonene blir normalisert.

Imidlertid, hvis mottakelsen av anabole steroider var lang, etter avbestillingen, er spesiell postkursbehandling nødvendig.

Når oppstår "rollback" -problemet?

Begrepet rollback er kjent for alle som noen gang har brukt sportkjemi. Dette er et sterkt fall i muskelmassen. Det skjer med varierende intensitet og hastighet, men det forventer absolutt alle mottakere.

Derfor er idrettsutøverens hovedoppgave å redusere og minimere tilbakeslag. Det er løst av en spesiell hormonbehandling. Hennes profesjonelle navn er "bro" mellom kurs.

Består av testosteroninjeksjoner i terapeutiske doser, og reduserer det totale kaloriinntaket. Målet med broen er å stimulere produksjonen av ditt eget testosteron.

Sport som en måte å gjenopprette

Regelmessig trening har en positiv effekt på menneskers helse, øker immunsystemet, gjør den sterk og elastisk. Kjører, svømmer, hopper bidrar til å trene kardiovaskulærsystemet, bidra til metning av celler med oksygen.

Kjærlighet er direkte relatert til menns helse, derfor, for å forbedre den, er det nødvendig å streve for forbedring av hele organismen.

I tillegg til generell utvinning bidrar sport til å øke nivået av kjønnshormoner. Spesielt gunstig for syntesen av testosteron påvirker styrkeøvelser, klasser i treningsstudioet.

Hva er hensikten med å ta stoffene?

Tidligere ble steroid medisiner brukt til medisinske formål. De ble tatt av menn med lavt blod testosteronnivå. Som et resultat av bruk av pasienter var de sekundære seksuelle egenskapene mer uttalt, samt lindring av muskelmuskulaturen.

Dette var drivkraften for deres bruk, ikke bare av idrettsutøvere.

Økningen i muskelmasse er ikke den eneste grunnen til at menn tar anabole stoffer.

Når du bruker disse midlene, oppstår følgende prosesser:

 1. Gjenoppretting etter trening kommer raskere.
 2. Den metabolske prosessen endrer seg, på grunn av hvilke fettavsetninger blir mye mindre.
 3. Accelerert metabolisme.
 4. En mann øker sin utholdenhet og styrke.
 5. Styrker muskelskjelettet.

Til tross for en så omfattende liste over fordeler med anabole legemidler, sier leger at steroider og potens r uforenlige. Økende fysisk styrke, muskelavlastning, taper en utøver "mannlig" styrke.

Turinabol har fått utbredt bruk fra familien av anabole stoffer. De første prøvene av dette stoffet ble produsert i 1964, og etter 2 år begynte tyske idrettsutøvere å bruke den.

Turanobol viste sin effektivitet ved OL i 1972, da atleter fra DDR tok 3. plass i antall gull og medaljer mottatt.

Sportkjemi og mannekraft

Det kolossale antallet eksperimenter som ble utført, bekrefter effekten av steroider på styrke. Regelmessig overskudd av testosteron i blodet hemmer mekanismen for sin naturlige formasjon.

Grovt sagt, kroppen slapper av, og tror at det ikke er behov for å produsere hormoner, som allerede er overforbrugt. Resultatet av en kunstig ubalanse er reduksjonen av testiklene, forringelsen av produksjonen og kvaliteten på sædceller.

Idrettsutøvere, som ofte tok anabole steroider, viste redusert ereksjon, mangel på seksuell lyst.

Når du tar turinabol og andre liker det, kan en mann ha en negativ effekt på potens: redusert libido eller erektil dysfunksjon.

Hvordan ta

Det er umulig å starte mottaket før 21 år, siden brudd på hormonell sfæren hos en voksende organisme kan føre til at utviklingen stoppes.

Trenere anbefaler ikke opptak, dersom antall muskler (naturlig) ikke har nådd 50% eller mer.

Sammen med anabole steroider må du ta:

 • midler som nøytraliserer den høye ogrogene effekten;
 • hepatoprotektorer for å beskytte leveren;
 • kosttilskudd høyt i protein.
 • ikke ta ett navn, kombinere ulike typer stoffer.

Kombinasjonen av anabole steroider med kompetent trening og ernæring vil medføre minimal skade på kroppen, inkludert mannlig styrke.

Før du begynner å ta hormonelle legemidler, må du være godt forberedt og forstå at forbruket skal utføres i mer enn 8 måneder. Sammen med steroid medisiner, må du ta medisin for å justere endringene som skjer i kroppen.

Steroid og impotens

Hovedfaren for mannlig kraft ved bruk av anabole steroider er starten på kansellering eller tilbakebetaling: Med feil valgt terapi eller fravær av medisinsk kontroll, kan fullstendig impotens oppstå.

Under disse prosessene i kroppen oppstår en "hormonell storm", både normal styrke og den generelle tilstanden til utøveren avhenger av riktig utgang fra disse tilstandene.

Uhelbredelige anabole stoffer er en myte som lenge har blitt bekjempet av medisin, men skade kan minimeres ved å kombinere anabole terapi, godt designet treningsøkt og et rasjonelt kosthold.

De viktigste faktorene som har en negativ innvirkning på potens

Det pleide å antas at en reduksjon i potens oppstår med en manns alder. Dette er imidlertid langt fra saken. Tross alt er det tilfeller der unge har problemer på kjærlighetsfronten.

Følgende faktorer kan påvirke potensen negativt:

 • Bruk av tobakksprodukter.
 • Mottak av alkohol.
 • Narkotiske stoffer.
 • Overdreven forbruk av fettstoffer.
 • Utilstrekkelig fysisk aktivitet.
 • Motstanden svekkes som et resultat av å ta medisiner som undertrykker syntesen av hormoner.
 • I tillegg har overeating en effekt på potens.

Hva sier leger

Leger kategorisk forbyr menn å ta anabole steroider i fravær av spesielle indikasjoner. I noen tilfeller vil ukontrollert bruk av anabole legemidler ikke bidra til å oppnå resultater i idrett, men bare forårsake skade.

Sportsprestasjoner bør dannes på grunnlag av hard trening og manifestasjoner av viljestyrke og ånd, og ikke bruk av organisk kjemi.

konklusjon

For å bruke steroidpreparater, som "stanozolol", er det nødvendig å være forsiktig. Forveie alle fordeler og ulemper, analyser de mulige konsekvensene. Til tross for de positive vurderingene om steroider, må du behandle dem med forsiktighet.

En kompetent tilnærming og konsultasjon av leger vil bidra til å planlegge tidsplanen for bruk og varighet. Men den beste måten å oppnå en vakker figur på, vil være riktig kosthold og mosjon i treningsstudioet.

 • Skrive Av: admin
 • Publisert I: Ereksjonsproblemer
 • Opprettet Dato: 2019-07-09
 • Hits: 1912
 • Kommentar: 0