Steroider er kraftige medisiner som kan noen ganger har et bredt spekter av bivirkninger.
Vi har hørt at steroider er farlig, og at bivirkningene kan være forferdelig. Denne artikkelen vil ikke hevde at punktet, men det er viktig å vite at steroider, som ethvert stoff, kan trygt brukes og når de brukes riktig, kan gi noen fantastiske resultater. I dag er mange folk kjøpe steroider på nettet fra komfort av deres hjem. Denne nye kjøper frihet har resultert i at flere mennesker bruker steroider. Denne artikkelen vil gi en kort oversikt over mulige bivirkninger av steroider, men før du kjøper steroider online det ville være smart å lære enda mer ved å besøke Steroid Kilder.

Enten du er ved hjelp av juridiske steroider eller ikke, det er fortsatt noen mulige bivirkninger som du bør være klar over. Generelt, menn kan oppleve en feminisering som resulterer i en reduksjon i normal seksuell funksjon. For å være mer spesifikk, menn er sannsynlig å oppleve redusert sædkvalitet, impotens, utvikling av bryster, krymping av testikler, og vanskeligheter eller smerter ved vannlating.

For kvinner, effekten er akkurat det motsatte. De er sannsynlig å utvikle masculinization slags virkninger. Spesielt kvinner kan oppleve ansikts hårvekst, dypere stemme, reduksjon i bryst størrelse, endringer i menstrual syklus, og en utvidelse av klitoris vev.

Selvfølgelig, det er noen bivirkninger som begge kjønn noen ganger erfaring. De har problemer med akne, vann oppbevaring, rask vektøkning, clotting lidelser, leveren enzym uregelmessigheter, forhøyet kolesterol nivåer, humørsvingninger og sene skader.

Fordi ungdom er fortsatt økende steroid bivirkninger kan ofte utgjøre en alvorlig helserisiko. Noen tenåringer som bruker steroider opplever sterke humørsvingninger. Dette kan resultere i juridiske konsekvenser, problemer med venner og familie medlemmer, og mer. I tillegg steroider har blitt vist til sikring veksten sentre i beina av tenåringer. Resultatet er at tenåringer kan ende opp kortere enn sin naturlige genetiske høyde.

Uavhengig av kjønn eller alder steroider kan resultere i en avhengighet. Og realiteten er at man kommer ut av steroider er ødeleggende i en emosjonell følelse fordi ikke bare er den enkelte å gi opp vane med å bruke steroider, men på samme tid, han eller hun kan bli traumatisert når de ser sitt muskuløs kroppsbygning krympe. Den emosjonelle nød forbundet med dette tapet kan være enorm.

For å beskytte deg selv fra bekymringer av disse fryktelige bivirkninger, bør du snakke med legen din om din beslutning om å bestille steroider på nettet. Legen din vil hjelpe deg å velge det beste stoffet for dine behov, og finne en dosering og tidsplan som er riktig for deg. For å sikre at du bare kjøpe steroider på nettet fra en pålitelig selskap.

Adam Janson skrev nylig en artikkel om å kjøpe steroider på nettet og deres mulige bivirkninger. Janson hevder at å kjøpe på nettet er trygt så lenge du gjør din forskning. Han foreslår at alle som er interessert i steroider besøk Steroid Kilder. Janson sier det er svært viktig at du bør snakke med legen din før du kjøpe steroider på nettet.