Generelt har det vært en økende utnyttelse av steroider på grunn av deres konstruktive effekter på menneskekroppen.
Denne artikkelen er i hovedsak ment for nybegynnere i steroider til bruk, for de som ønsker å starte en steroid syklus og fortsatt er tvil om den forventede virkninger av anabole steroider, det vil være ubrukelig for gamle juicers eller steroider eksperter.

Jeg ønsker å nevne at dette ikke er en kampanje-artikkelen, så kan du ikke behandle meg feilaktig, Hvis du i tvil om begynnelsen steroider bruk så kan du ikke tror vi prøver å overbevise deg til å begynne juicing, denne artikkelen er skrevet for informative formål.

Så kan du begynne...
Kan si du er en av de gutta som har en meget seriøs tilnærming til treningsstudio liv, du er helse-og du har vært på trening for alderen, og de siste 6-12 månedene du har "hit the wall" (du trenger ikke til å se noen endringer i din fysikk eller resultater), men du fortsatt føler behov for å sette på litt muskelmasse og du har sikkert prøvd alle slags naturlig kosttilskudd med ingen dramatiske endringer, slik at du til slutt endte med ideen om å kjøre en steroid syklus.
Jeg vil be deg å lese denne paragraf igjen - hvis du er en av de unge gutta som ønsker å begynne å bruke steroider etter bare et par måneder med trening så jeg anbefaler deg å holde deg unna utstyr, du er lei for å fortelle deg, men du har noen form for problemer med din personlighet eller selv-motivasjon, og blant de mest vanlige bivirkninger av anabole steroider, er din personlighet problemer vil bare bli verre, tålmodighet er hva du trenger i denne fasen av kroppen rekonstruksjon, men ikke steroider.

Også før du begynner, bør du huske på at steroider er et offer, du ofre en del av din helse å oppnå dine mål, det er derfor de 2 første punktet du trenger å sjekke før du starter en syklus er din helse og dine mål.
Begynner med en generell test av din helsetilstand, sjekk funksjonene til de viktigste organer - hjertet, leveren, nyrene, binyrene, hypofysen, seksuell funksjon - Hvis de har vist noen feil så hold deg unna steroider, jeg håper du er smart nok til å forstå at din helse er viktigere enn utseende, og også gjøre en generell blodprøve og sjekke mannlige hormon nivåer.

Til slutt, hvis din lege har gjort en generell konklusjon, og det står at du er sunn, kan du gå til neste trinn - formulere mål, da dette vil bestemme den nødvendige effekten av anabole steroider brukes i din syklus.

De vanligste målene er : bulking (få massive muskler på kort tid), skjæring/muskelmasse (brenne fett og få mer fillete og få mer definerte muskler struktur).

Jeg ville ikke like å overbelaste ditt sinn med vitenskapelige beskrivelser av virkninger av anabole steroider, du kan finne alle av dem på Wikipedia eller noen steroider nettstedet, er jeg gi deg en kort og enkel beskrivelse av steroider effekt og fortelle deg minst hva du kan forvente fra dem.
Så, funksjonelt effekten av anabole steroider har 2 handling felt:
-anabole effekten steroider øke protein absorpsjon i cellene, som fører til oppbygging av vev, spesielt muskelvev.
-androgen effekt, er denne effekten er knyttet til det faktum at steroider er syntetiske hormoner og ta dem vil utvikle og vedlikeholde din maskulinitet, slik at din styrke, hår vekst, stemmebåndene utvidelse etc.

Hver steroide produktet har den androgene/anabole forhold, kan det være 50/50, 70/30, 40/60 etc. hva betyr det at produktet er XX prosent androgene og YY % anabole, hva kan forstås som produktet er hovedsakelig ment for å styrke og har mer virilizating egenskaper eller for å bygge muskler.
Ett poeng her bør være spesielt nevnt - som høyere androgene pris av et steroid som mer østrogen-relaterte bivirkninger har det fordi som mer androgene er et steroid som mer undertrykker din naturlige testosteron produksjon.

Jeg ønsker ikke å kjede deg med detaljert beskrivelse av virkninger av anabole steroider fordi jeg er sikker på at du ikke vil at belastningen av info og slutte å lese etter de første 5 minuttene, du er en idrettsutøver, ikke en swot, så jeg bestemte meg for o liste av de mest brukte anabole steroider og deres virkninger.

Methandienone (Dbol) - den mest berømte oral steroid, det er valget av 87% av nybegynnere, og gir enorme gevinster i en kort tid, ulempene er jo høy levertoksisitet, ganske høyt vann oppbevaring hvilke resultater som er vanskelig å vedlikeholde gevinster.

Stanozolol (winstrol) - tilgjengelig i injiserbare og muntlig form - for det meste har skjæring/ muskelmasse effekt, gir styrke og utholdenhet

Turanabol (Tbol) - brukes for lean muskel sykluser, legger muskel hardhet og styrke, snarere ganske harmløs

Anapolon (oxy) - den kraftigste og mest muntlig anabole steroid, også de mest giftige, gir massiv vann oppbevaring, være forsiktig med det.

Anavar (Oxan) - har en av de mest ganske harmløs virkninger av anabole steroider, fremmer fettforbrenningen prosesser, som legger til muskel definisjon

Halotestin - har mer androgenis effekter og nær ingen anabole, er for det meste brukt av løftere og MMA jagerfly, øker styrke og aggresjon

Primobolan (muntlig og injiserbare versjonen) - svært mild og ganske harmløs virkninger av anabole steroider, mer brukt i kutte sykluser, legger muskel hardhet og spiller;t har en uttalt androgene effekten.

Testosteron Enathate - den mest brukte injiserbare steroider, det er for det meste brukt for bulking, men du bør vite at noen testosteron kan brukes både for bulking og skjæring, det hele avhenger av ditt kosthold og regelmessig.

Testosteron Cypionate - har lignende virkninger av anabole steroider med testosteron enanthate, en nybegynner ville ikke merke forskjell, men det sies at det beholder mindre vann.

Testosteron Blander (sustanon) - er blandinger av testosteron av ulike esterification nivåer, det er for det meste brukt for bulking, noe som gir ganske massiv muskel gevinst i en ganske kort tid.

Testosteron Propionate - hurtigvirkende/ kort testosteron ester, som brukes til kapping, det sparker i 24 timer etter at du har injisert (for eksempel testosteron enathate eller cypionate spark i after2 uker), men det er nødvendig for å injisere den hver andre dag.

Boldenone undecylenate - brukes for det meste for bulking, øker utholdenhet, styrke, vascularization og øker appetitten, så det ville være en god add-on til enhver bulking syklus.

Trenbolone Enanthate - har mer androgene effekten, som for det meste brukes til kapping, øker aggresjon og fett brenne prosesser, ikke for nybegynnere

Trenbolone Aceate - hurtigvirkende trenbolone, er også brukt til å skjære, men det har kortere halveringstid, så du trenger for å injisere den hver andre dag

Propionate Masteron og enanthate - legger muskel definisjon og muskel hardhet.

Clenbuterol - det er ikke ansett som et steroid, men det er veldig ofte brukt i kutte sykluser på grunn av det thermogenic effekt, det brenner fett heller raskt

Jeg håper du har nådd slutten av denne listen, og det var nyttig, men jeg er sikker på at du ikke kan bygge din syklus av deg selv etter å ha lest alt dette, det er derfor du trenger en skikkelig råd, så ikke nøl med å kontakte oss, stol på meg massevis av lesing vil ikke erstatte en aktiv og reell kommunikasjon.

Som en konklusjon vil jeg gjerne minne deg på at steroider er syntetiske hormoner, så ta noen steroider vil forstyrre balansen av din naturlige hormon nivåer og i tillegg til effekten av anabole steroider som er beskrevet ovenfor kan du møte noen bivirkninger av anabole steroider som akne, lav sex stasjonen, fet hud, gynecomastia, leverskade og så videre, men hvis du husker i begynnelsen av denne artikkelen, jeg fortalte deg at steroider er et offer, så er det du som bestemmer....