Androxine

  • 79€
  • Eks. Moms: 79€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Alpha Pharma
  • Varenummer: 682
Qty:

Generell informasjon om Androxine i Norge


Androxine steroider anabole og androgene effekten fra den Indiske farmasøytiske selskapet Alfa Pharma. Den viktigste aktive ingrediensen – vandig suspensjon trenbolone. Form utgivelsen aneroxia – 10 ampuller av 50 mg/ml Vandig suspensjon, i motsetning til olje former for narkotika, ingen avgjørende rester, er ikke-forestret løsning, hvor rask oppføring i blodet. Denne funksjonen fører til nyansene i bruk, dosering, etc.

Androxine fra Aplha Pharma  i Norge


I utgangspunktet, trenbolone ble brukt utelukkende i veterinærmedisin å øke appetitten og muskelmasse av dyr. Kjemiske 10нор steroider er et derivat av testosteron, progestinas aktivitet, lik nandrolon (som er grunnen til at mulige bivirkninger som slapp ereksjon, redusere libido og selv atrofi av testiklene). Men trenbolone imeet og dens fordeler, sjef blant dem er mangel på smak. Androxine ikke vise estrogenic aktivitet, og derfor ikke føre til væskeopphopning og gynecomastia. Motta steroid av profesjonelle idrettsutøvere er mer vanskelig (uten bruk av maskeringsmidler), som moderne metoder tillate doping kontroll for å oppdage spor av vann suspensjon trenbolone lenge nok. Nøyaktige data på dette punktet, men, selvfølgelig, tidspunkt for påvisning av ikke-forestret steroid er mye mindre enn de stoffene satt på lufta.

Hvordan ta Androxine Effekter fra å ta

Har Androxine i Norge


Den raske økningen i muskelmasse. Vandig suspensjon begynner å fungere nesten umiddelbart etter injeksjon.
200% økning i insulin-like growth factor.
Å redusere mengden av kroppsfett.
Redusert kortisol nivåer. Anti-katabolske effekt, noe som bidrar til å redusere muskel sammenbrudd.
Forbedre libido på kurset. På samme tid, på slutten av mottak for å eliminere bivirkninger forårsaket av undertrykkelse av testosteron produksjon, krever bruk av sentralstimulerende midler.

Hvordan ta Androxine

Interaksjon med andre legemidler i NorgeTatt i betraktning den betydelig undertrykkelse av endogent testosteron pris av Androxine innstramming er ikke anbefalt. Kant trygt dosen er 50 milligram av en vandig suspensjon daglig i en måned. Overskridelse av standarder eller varighet av kurs kan være bivirkninger for å hindre som fra den andre uken av trenbolone til ende, og det er anbefalt å inkludere gonadotropin.

Hvordan ta Androxine i forbindelse med andre anabole og androgene steroider informasjon, ikke så mye. For et sett av muskelmasse for å inkludere flere stoffer er upraktisk, siden AAS er ganske kraftig og gir en betydelig økning. De beste kombinasjonene for "tørking" er med trenbolone eller Winstrol Annavaram i to doser. Den samlede varigheten av kurset bør ikke overstige to måneder.

Bivirkninger

Kjøpe Androxine


Mulige negative virkninger er kviser, håravfall, økt aggresjon, søvnløshet, etc. Også den undertrykkelse av produksjonen av testosteron kan forårsake følgende bivirkninger fra Androxine som testicular atrofi, slapp ereksjon og redusert libido. Men, de er reparert innen rimelig mottak av cabergoline og gonadotropin. Det er en misforståelse om farene av steroid for nyre, lot til å være malt i rød farge på urinen på kurset. Faktisk, grunnen er utledes metabolitter, og det er ingenting å bekymre deg. Trenbolone har også toksiske effekter på leveren. Det er ikke anbefalt å kombinere Androxan med Efedrin og Clenbuterol.

Anmeldelser om Androxine i Norge


Anmeldelser Androxine Fans bruke stoffet er ikke ofte, fordi jeg vanligvis foretrekker en mer sikker farmakologi. Anmeldelser om Androxine fra Alpha Pharma fagfolk ofte innebærer bruk av steroider på kombinert kurs kombinert med Nandrolon og Testosteron enanthate. Informasjon fra utøvere som er involvert i slike lange sykluser (noen ganger varer for 3 måneder eller lenger) foreslår at muligheten til å unngå bivirkninger med riktig PCT og farmakologi kurs. Det er tegn på nedsatt blodtrykk og syndromet "dakadaka", men de er ikke ofte.

Anmeldelser om Androxan kritisk til prispolitikk av selskapet alfa Pharma, heller ikke uvanlig. Men det er ingen indikator og andre guide til handling, som den Indiske selskapet leverer produkter til lavest mulig kostnad. Det er klart at uansett pris, det er folk for hvem det vil være dyrt.
Pakke
Pakke 10 Ampuller (50mg/ml)
Stoff
Stoff Trenbolone

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra