Androver

  • 60€
  • Eks. Moms: 60€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Vermodje
  • Varenummer: 904
Qty:

Generell informasjon om Androver i Norge


Voss (Androver 50 mg) fra SRL, orale steroider, som er en kraftig muntlig anabole steroider. Aktiv substans – oxymetholone ble produsert på 60-tallet av forrige århundre selskapet Syntex Legemidler. I utgangspunktet stoffet var ment å behandle anemi og osteoporose, samt å stimulere muskel vekst i svake pasienter. Men etter at han ble godkjent av FDA for narkotika og mat Usa begynte sin aktive bruk av idrettsutøvere. Bruken av oxymetholone som medisiner redusert på grunn av det faktum som senere dukket opp mer effektivt middel for behandling av osteoporose og anemi. Og selv om populariteten av stoffet i medisin i dag er små, nyere studier har vist at det kan være effektiv i behandlingen av HIV-infiserte pasienter. Som en konsekvens, alle oxymetholone av medisin har ikke forsvunnet.

Androver  i Norge


Høy anabole (320% av testosteron) og lav androgene (45% av testosteron) egenskapene til stoffet gjorde ham svært populær blant kroppsbyggere og vektløfting.

Virkninger fra å ta Androver


Rask vekst av muskelmasse. Av orale steroider er lik oxymetholone ikke eksisterer. For de to første ukene av kurset stoffet, kan utøveren få 57 pounds av muskel masse, og på slutten kan du legge opp til 15 pounds. Til tross for fenomenet rekyl (maksimalt tap av muskelmasse etter seponering av medikamentet – 30 %), forårsaket betydelige væskeopphopning, Andover er fortsatt veldig effektiv.
Øke kraften ytelse.
Forbedring av bevegeligheten i leddene og eliminering av smerte. I forbindelse med evne til å stimulere kroppen til å utvikle leddvæsken, Andover fremmer lindring av felles smerte og bedring av mobilitet.
Reduksjon av SHBG (sex hormone binding globulin). Denne egenskapen gjør at effekten av bruk av andre anabole steroider mer uttalt og rask.

Hvordan ta Andover

Har Androver i Norge


Kurset Androver ikke anbefalt for idrettsutøvere under 21 år. Stoffet brukes utelukkende som et middel til å sette på vekt og er ikke egnet for utøvere fokusert på utholdenhet. Anbefalt lengde på kurset Andover 4 til 6 uker, avhengig av din trening erfaring, erfaring med anabole steroider, vekt og noen andre individuelle indikatorer. Maksimal daglig dose – 200 milligram. Du bør starte med 50 milligram. Stoffet "stigen" som er egnet for det første kurset, når man ikke kjenner kroppens respons på steroider. I alle andre tilfeller, Androver er godtatt uten endringer i doser til gjennomføring av kurset.

Oxymetholone Hvordan å ta Andover 50 mg i kombinasjon med andre steroider? Det er viktig å holde 17альфаалкилировнным oxymetholone er den eneste steroidet på kurset, fordi ellers vil du overbelaster leveren. Androver 50 av, oral steroid, som gir rask anabole effekt, og derfor er ofte brukt i forbindelse med steroider langvarig tiltak. "Quick start" er viktig for mange utøvere. Etter kurset oxymetholone er gjennomført FØRSTE til 34 uker for å gjenopprette naturlig testosteron nivåer.

Bivirkninger

Kjøpe Androver


Bivirkninger fra Androver vises oftere enn andre p-AAS. Dette er på grunn av sin kraftige virkninger på kroppen. Men når det er riktig strukturert kurs og post-syklus terapi i 99% av tilfellene bivirkninger er minimal eller ikke forekommer. Det finnes en rekke motstridende studier om effekten av oxymetholone på leveren. Du kan nesten med absolutt nøyaktighet av de hevder at minimal og middels doser Andover, er ikke farlig for kroppen.

Hvordan ta Androver Anmeldelser av Andover

Profesjonelle idrettsutøvere ofte forlate anmeldelser om Androver, som advarer Amatører fra bruken av dette stoffet. Vi kan være enig med dem, fordi oxymetholone er for kraftig til å begynne å ta AAS med det.

Effekten av å ta Androver i Norge


Anmeldelser av Andover fra Vermodje konkurrerende idrettsutøvere viser en høy konsentrasjon av stoffet i blodet for lang tid etter kansellering av kurs. Men på grunn av hans aksept av konkurrerende idrettsutøvere uten bruk av maskeringsmidler umulig. Veldig fornøyd med steroid av vekt løftere og kroppsbyggere: de ros stoffet for rask muskelvekst og betydelige gevinster i styrke.
Pakke
Pakke 50mg (50 piller)
Stoff
Stoff Oxymetholone (Anadrol)

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra