Boldever vial.

  • 57€
  • Eks. Moms: 57€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Vermodje
  • Varenummer: 918
Qty:

Generell informasjon om Boldever vial. i Norge


Baldemar (Boldever) fra SRL, oral steroid, som anabole steroid medikament med moderat androgene effekter. Opprinnelig boldenone undecylenate (den aktive ingrediensen av stoffet) ble utviklet utelukkende for bruk i veterinærmedisin. Hans mål var, repetisjon virkninger av dianabol, for å gi varigheten av for en lengre periode av tid. Men resultatet, en helt ny anabole steroid med andre egenskaper.

Boldever  i Norge


Den kjemiske likheten av molekyler av methandrostenolone og boldenone undecylenate stor, men boldenone molekylet er blottet gruppe. Effektiviteten til vekt og økning i effekt ytelse på "metan" og boldenone er omtrent det samme. Kjemisk, stoffet er et molekyl av testosteron, som er mellom første og andre karbonatom har en dobbel binding. Takket være denne endringen, baldemar har den samme anabole aktivitet som testosteron, to ganger lavere androgene egenskaper. Også steroider er ofte sammenlignet med nandrolon, men å trekke Paralleller mellom de to medikamenter med ulike virkningsmekanismer er feil.

Virkninger fra å ta Boldever

Har Boldever vial. i Norge


Boldever 200mg Øke RBC masse blod. Stoffet stimulerer kroppens produksjon av røde blodlegemer, og dette i sin tur gir mer oksygen til musklene. Idrettsutøvere som tar Boldier bli mer fleksible.
Utarbeidelse sikrer vekst av kvalitet muskelmasse, uten å forårsake overflødig opphopning av vann.
Styrking av appetitt. Delvis satt av musklene er på grunn av den store mengden av mat som forbrukes på kurset Boldever.
Økning i seksuell lyst.
Live undecylenate var utformet for å gi en topp konsentrasjon av det aktive stoffet i kroppen for 1525 dager. Dette er den lengste ester brukes til anabole steroider. Undecylenate 1 atom lengre enn decanoate.

Hvordan ta Boldier

Kjøpe Boldever vial.


Den optimale dosen av 400800 les milligram av stoff hver uke. Kurset Boldever fortsetter 810 uker. Steroider har blitt brukt med hell i kombinasjon med andre medisiner. For et sett av muskelmasse Boldier fra Vermodje kombinert med testosteron og trenbolone. Varigheten på å ta steroider bør ikke overstige 6 uker. Det er også nødvendig å ta i løpet av en antiestrogen. Som en post-syklus terapi (ca 23 uker) egnet testosteron booster. Maksimal effektivitet, vil resultatene gi et riktig valgt sports ernæring, kosthold og hvile.

Hvordan ta Boldever kvinner? Maksimal sikker dosering for idrettsutøvere er 100 milligram en uke. Hvis du er en nybegynner utøver, dette for deg første kurset av AAS, det bør være begrenset til 50 mg av virkestoffet.

Bivirkninger

Hvordan ta boldier Boldier er ansett som en ganske sikker stoff. Det er to ganger mindre utsatt for aromatization enn testosteron (på grunn av tilstedeværelsen av et dobbelt bånd mellom 1 og 2 c-atomer). Estrogenic bivirkninger av Boldever nesten aldri oppstå, selv i de tilfeller da den ukentlige dosen av stoffet er 1 gram. Kurset Beldevere krever inntak av antiestrogens. På grunn av sin milde effekt på kroppen, steroider blir ofte brukt av kvinner. Virilizing fenomener forekommer svært sjelden, og derfor, blant alle injiserbare legemidler, idrettsutøvere og mer alle setter sin lit til dette produktet.

Tilbakemelding om Beldevere fra Vermodje i Norge


Stoffet har samlet inn mer enn 98% positive meninger. Anmeldelser om Boldever fra oral steroid, som sier at mangel på rekyl fenomen på slutten av dosering, en betydelig økning av styrke og kraft både under kurset og etter det.

Interaksjon med andre legemidler i Norge


Tilbakemelding om Beldevere fra høyttalerne av sportsprofessional mest verdifulle. Toppidrettsutøvere snakker om viktigheten av å rekruttere og samsvar med anbefalte doser. Fra deres ord kan vi konkludere med at det er verdt å gradvis øke mengden av steroider og begynne å ta det med minimale doser. De fleste idrettsutøvere insistere på behovet for konsultasjoner med en sports lege eller minst en utøver som har stoffet.
Pakke
Pakke 10 ml hetteglass (200 mg/ml)
Stoff
Stoff Boldenone undecylenate (Equipose)

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra