Trenaver 200 ampoules

  • 105€
  • Eks. Moms: 105€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Vermodje
  • Varenummer: 927
Qty:

Generell informasjon om Trenaver 200 ampoules i Norge


Trouver N anabole og androgene steroider fra den Moldovan farmasøytisk selskap, oral steroid, som. Den viktigste aktive substansen av trenbolone hexahydrobenzylcarbonate. Form utgivelsen Trenaver H – injeksjon, pakke med 10 ml og 100 mg/ml Trenbolone er en av de mest kraftfulle AAS. Opprinnelig brukt i veterinærmedisin for å øke appetitten og øke muskel massen av storfe. Trenbolone i form hexahydrobenzylcarbonate forskjellige langvarig eksponering (opp til 10 – 12 dager).

Høy anabole aktivitet Trenaver H på grunn av den affinitet til androgene reseptorer med sterk binding kapasitet (høyere enn av testosteron). Det er knapt et steroid, i stand til mer effektivt å påvirke styrke og muskelmasse av utøveren. Men hyppigheten av bivirkninger er ganske høy, spesielt i tilfelle av feil trekkes diagram. Trenbolone resultater gir ikke vise estrogenic aktivitet, dvs., brukerne blir ikke møtt med gynecomastia, eller overdreven væskeopphopning.

Så for å dempe nivået av det endogene testosteron det er ganske høy, utøvere ofte lider lidelser av reproduktive system (slapp ereksjon, nedsatt libido, i ekstreme tilfeller, atrofi av testiklene). Kjemisk Trenboloner et derivat av testosteron.

Interaksjon med andre legemidler i Norge


Trenaver  
 

Effekter av å ta Tranafer  i Norge


Den raske økningen i muskelmasse. I en viss disposisjon, utøveren med solo kurs kan få opp til 10 pounds av muskel masse.
Øke kraften ytelse.
Å øke nivået av IGF (insulin-like growth factor).
Redusere kortisol nivåer (undertrykkelse av katabolske prosesser).
Øke libido på kurset, med en sannsynlig "hull" på slutten.
Stimulering av veksthormon sekresjon.
Hvordan ta Trenaver 

Hvordan ta Trenaver Pådrar Trenaver H det er best å bygge en "stige". Du bør starte med minimum doser, og bor i en reaksjon, og gradvis øke etter hvert til sitt optimale. Det anbefales ukentlig pris av steroid er ca 300 milligram. Kursets varighet – 5 til 6 uker. Hvis Tranafer N er tatt lengre tid enn den andre uken, inkludert gonadotropin ved en dosering på 500-1000 IU, en injeksjon per uke. PCT begynner to uker etter mottak, og produsert Toremifene eller Clomid. For å gjenopprette nivået av testosteron booster er brukt (for normalisering tar ca en måned).

Effekten av å ta Trenaver 200 ampoules i Norge


For mer informasjon om mottak av steroider og bivirkninger kan du se i emnet om Trenbolone.

Anmeldelser om Trenaver 

Profesjonelle idrettsutøvere for å forsterke effekten er anbefalt å kombinere stoffet Testosteron enanthate og Nandrolon. Dette kurset er veldig lang, og kan nå 15 uker. Imidlertid, anmeldelser om Trenaver H snakker om inappropriateness av en slik kombinasjon for nybegynnere. Videre, estere av trenbolone er ikke den beste kjennskap til AAS. Hvis du ikke har tilstrekkelig kompetanse i idrett farmakologi, det er best å starte med en tryggere oral AAS (i minimal dosering).

Kommentarer om Trouver  merk den høye effektiviteten av steroid som masonboro midler. Fenomenet rekyl er observert, men når det er riktig skrevet ordningen og rettidig DCR kan minimeres.
Pakke
Pakke 10 ampuller (200 mg/ml)
Stoff
Stoff Trenbolone enanthate

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra