Fenilver amp.

  • 43€
  • Eks. Moms: 43€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Vermodje
  • Varenummer: 928
Qty:

Generell informasjon om Fenilver amp. i Norge


Penalver (Fenilver) fra SRL, oral steroid, som steroider anabole og androgene effekten opprettet på grunnlag av nandrolon phenylpropionate. I 1960-årene, dette stoffet ble først utviklet av Organon. På den tiden, det har vært den første seriøs forskning på steroider. For i dag er det ingen bedre stoffet med lignende virkninger. I medisin, nandrolon phenylpropionate er brukt for akselerasjon av regenerative prosesser i pasienter som gjennomgår kirurgi. I henhold til medisinsk instruksjoner, stoff som brukes til å behandle hemmet vekst og muskeldystrofi i ungdom og også som et forebyggende verktøy for brystkreft hos kvinner.

Fenilver 
I idrett praksis nandrolon utbredt som i kraft typer og typer av utholdenhetsidretter.

Effekter av inntak av Penalver i Norge


Hvordan ta Fenilver Kvalitet, men en moderat økning i muskelmasse. Fenilver øker proteinsyntesen og reduserer tap.
Forbedring av intestinal absorpsjon av aminosyrer.

Har Fenilver amp. i Norge


Øke kraften ytelse. Av dens egenskaper til å øke styrken uten betydelig økning i massen, nandrolon injeksjon er en unik stoffet, og er mye brukt av idrettsutøvere, skiløpere, boksere og andre idrettsutøvere som ikke er interessert i mye muskelmasse.
Fettforbrenning innvirkning.
Stimulering av kollagen syntese. På grunn av dannelse av kollagen styrker leddbånd og ledd. Også Feiler har evnen til å stimulere utskillelsen av leddvæsken.
Å styrke immunforsvaret.
Anti-inflammatorisk effekt.
Nandrolon Phenylpropionate er dens strukturelle endringer, som nandrolon gjennom 17бета hydroksyl gruppe er lagt til phenylpropionate ester. Prinsippet om drift av Penalver basert på det faktum at etter utgivelsen av stoffet i blodet, air løsner og danner en gratis nandrolon. Stoffet ble opprettet for å gi en topp av et stoff i blodet i minimal tid. Generelt, er effekten av phenylpropionate ikke avviker fra den klassiske decanoate, fordi det aktive stoffet nandrolon – en og den samme.

Hvordan ta Penalver

Kjøpe Fenilver amp.


Fordi halveringstiden er svært kort, injeksjoner, orale steroider, som er produsert fra Fenilver minst to ganger ukentlig. Avanserte utøvere bruke 100 milligram (og i noen tilfeller mer) av et stoff er 34 ganger per uke i 68 uker. Den minste dosen til å føle effekten av denne anabole steroid når det tas solo er 50 milligram hver 3 dager til 4 uker for menn og 25 mg hver 3 dager for kvinner. I løpet av Penalver veldig populært sammen med turinabol, windram, dianabol, testosteron propionate og Masteron.

Hvordan ta Fenilver hvis kombinert kurs fra 3 av stoffet? I slike tilfeller er det anbefalt å redusere mengden av hver anabole steroider. Til tross for at den totale dosen vil være de samme som når du reiser en synergi effekt av blandingen vil øke betydelig. Kant ukentlige dosen av AAS steroider 500 milligram.

oral steroid, som Fenilver bivirkninger

Hvis du tar stoffet i henhold til instruksjonene, så bivirkninger fra Penalver nesten aldri forekommer. Imidlertid, når det overskytende dosering kan resultere i overdreven væskeopphopning i kroppen og øke kroppsfett, gynecomastia, og akne. Resepsjonen Penalver sammen med Tamoximed eller Clomida eliminerer bivirkninger. Kvinner til å bruke stoffet trenger mer forsiktig, fordi det er en risiko for virilisering. På feil resepsjon Fenilver kan forstyrre perioder, for å endre strukturen i huden for å øke hårvekst på hud og ansikt. Det bør imidlertid bemerkes at bivirkninger i tilfelle av stoffet i henhold til forskrifter er ikke registrert.

Tilbakemelding om Feil

Interaksjon med andre legemidler i Norge


Anmeldelser om Fenilver fra utøvere, observere, dosering og varighet av behandlingen, viste fullstendig fravær av bivirkninger. Selv de utøvere, som oversteg den etablerte normer, møtte bare med overdreven svetting og akne, og i en ganske mild form.

Både profesjonelle utøvere og nybegynnere, anmeldelser fra Fenimore fra Vermodje merk økningen i effekt ytelse og en liten, men svært høy kvalitet, øke muskelmasse. Det er også rapporter fra brukerne av steroider er at det lindrer smerter i ledd og øker deres mobilitet. Mange idrettsutøvere bruker det for rehabilitering etter alvorlige skader.
Pakke
Pakke 10 ampuller (100mg/ml)
Stoff
Stoff Nandrolon phenylpropionate (NPP)

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra