Halobol

  • 88€
  • Eks. Moms: 88€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Alpha Pharma
  • Varenummer: 552
Qty:

Generell informasjon om Halobol i Norge


Global en kraftig steroid med anabole og androgene effekter fra det Indiske farmasøytiske selskapet Alfa Pharma. I Halobol pakken inneholder 50 tabletter av 5 milligram. Den aktive substansen er fluoxymesterone. De fleste ofte steroider brukes av representanter for idrett med vekt kategorier. Stoffet øker styrke, muskel tetthet og aggresjon. Svært ofte praktisert en enkelt å bruke, før viktige konkurranser. Den store fordelen Halobol er at til tross for en høy grad av anabole aktivitet (1900% av testosteron), bedøve ikke føre til en rask økning i muskelmasse.

Halobol fra Alpha Pharma 
Mekanismen for handling av fluoxymesterone er fortsatt ikke fullt ut forstått, er den grunnleggende teorien er dens preceptories effekt på musklene. Halobol – svært farlig fra synspunkt av steroid bivirkninger på grunn av dens androgene aktivitet er svært høy og 850% av testosteron. Den gjennomsnittlige varigheten av virkningen av stoffet er ca 8 timer, deteksjon tid på doping kontroll – 2 måneder. Mottak av Halabala konkurrerende idrettsutøvere er en stor risiko, spesielt hvis du ikke bruker maskeringsmidler.

Virkninger av å ta

Har Halobol i Norge


Velkommen Halobol Øke kraften ytelse.
Svak økning i muskelmasse.
Forbedre aerob ytelse. På grunn av denne egenskapen Halobol er ofte brukt av idrettsutøvere. Stoffet stimulerer dannelsen av røde blodlegemer, som igjen fører til bedre metning av musklene med oksygen.
Øke motivasjon og aggresjon.
Mangelen på evne til å smakstilsetning.
Brenning av kroppsfett. Halobol aktiverer oksidasjonsprosesser i fet fibre. Men effekten er ikke det primære, som det er tryggere farmakologisk.
Som medisin Halobol brukes til å behandle hypogonadisme, brystkreft, og akselerasjon av puberteten. I dag stoffet brukes utelukkende til idrettslige formål. Fluoxymesterone er svært lik methyltestosterone, og har de samme molekylære gruppe. Nyttig egenskap av et stoff er muligheten til å blokkere østrogen prolactinemia og sensorer som praktisk talt eliminerer risikoen for hevelse, gynecomastia og fett innskudd. Fluoxymesterone ble utviklet av endring av testosteron i tre posisjoner. Hver "forbedring" var målrettet for å redusere bivirkninger og øker den anabole effekten.

Hvordan ta Halobol

Selvfølgelig, pris Halobol bør avtales med en spesialist. Dette er trolig den mest effektive oral steroid i dag. Hvis du har problemer med helse og eventuelle kontraindikasjoner for å ta stoffet er sterkt uønsket. Som praksis viser, er det tilrådelig å bruke Global fra alpha Pharma i forkant av konkurransen. Et enkelt program for å minimere risikoen for bivirkninger og uønskede fysiologiske endringer.

Kjøpe Halobol


Som for hvordan du skal ta Halobol sammen med andre anabole og androgene steroider, felles kurs, spesielt orale legemidler, er ikke anbefalt. Den optimale dosen av stoffet er 10 milligram en dag som er minst akseptabelt – 20. Halobol kombinasjon med andre AAS, vil ikke gi absolutt ingen nytte, annet enn økt stress på kroppen. Ved mottak av steroid kvinner kan ikke bli vurdert.

Bivirkninger Halobol bivirkninger fra Halobol i Norge


For fluoxymesterone er preget økte frekvensen av dannelsen av dihydrotestosteron. Det kan gi slike bivirkninger fra Halobol som utviklingen av leveradenom, hyperplasi og hypertrofi av prostata, utvikling av kreft. En annen uunngåelig reaksjon er leverskade. Stoffet fører ofte til smerter i høyre hypochondrium. Studier har vist at langvarig bruk av Chalabala fører til økte nivåer av leverenzymer, og derfor prosessen med nedbryting av leverceller.

Anmeldelser om Halobol

Effekten av å ta Halobol i Norge


Elskere nesten aldri bruker data om farmakologiske agent og fordi online vurderinger om Halobol fra Alpha Pharma kommer ofte fra profesjonelle utøvere. Nesten alle meninger er venstre anonymt, men dette gir ikke grunn til å tvile på deres sannferdighet. Idrettsutøvere, merk den raske økningen i motivasjon og aggresjon, selv etter en enkelt dose av steroider. Utvikling av styrke er verdsatt.

Den negative anmeldelser om Global forbundet med hyppige bivirkninger. Idrettsutøvere misfornøyd med tilbakevendende smerter i leveren, samt det faktum av muligheten for alvorlige bivirkninger. Men det er en annen side av mynt: 99% av brukerne tar "farlig" Halobol følg anbefalinger og overskrid ikke dosen.
Pakke
Pakke 5 mg (50 piller)
Stoff
Stoff Fluoxymesterone (Halotestin)

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra