Mastoral

  • 61€
  • Eks. Moms: 61€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Alpha Pharma
  • Varenummer: 553
Qty:

Generell informasjon om Mastoral i Norge


Pastoral anabole og androgene steroider fra den Indiske farmasøytiske selskapet Alfa Pharma. Den viktigste aktive ingrediensen – methylcrotonate. Oral Steroid, form utgivelsen Mastoral – 50 tabletter på 10 milligram. Methylcrotonate er en modifisert form av drostanolone, og skiller seg fra det bare ved å legge til alfamarine gruppe som gjør at stoffet ikke brytes ned i passerer gjennom leveren. Vitenskapelige studier viser at Mastoral har en høy anabole (fire ganger større enn methyltestosterone) og lav androgene (fem ganger mindre) aktivitet. Oftest, steroider brukes av utøvere som ønsker å bli kvitt fett uten risiko for androgene bivirkninger.

Mastoral fra Alpha Pharma  i Norge


Første methylcrotonate ble oppfunnet i 1959, den internasjonale farmasøytiske selskapet Syntex, som er kjent for produksjon av oxymetholone, og drostanolone propionate. Men, i motsetning til de ovenfor nevnte farmakologisk, han var aldri klassifisert som et medisinsk medikament. I utgangspunktet, methylcrotonate ble solgt som en modifisert hormon som kalles dimethazan som var bygd opp av to koblede molekyler. I dag er imidlertid den viktigste aktive ingrediensen Mastoral er en modifisert digidrotestosteron.

Velkommen Mastoral Effekter fra å ta

Har Mastoral i Norge


Bevaring av muskelmasse i kurs av tørking.
Vedlikeholde vekten kategorien. Ofte brukes løpere, brytere og andre idrettsutøvere som ikke er interessert i massen.
En mild vanndrivende effekt.
Forbedre synlighet og definisjon av muskler.
Økning i hardhet og tetthet av muskler.
Reduksjon av kroppsfett. Når riktig bygget på diett og ernæring, Mastoral gjør det mulig å redusere fettmasse med 57 %.
Øke kraften ytelse.
Hvordan ta Mastoral

I prinsippet, i de fleste land legemiddelet er ikke godkjent for menneskelig bruk, som ikke brukes til medisinske formål. Imidlertid, eksperimentell og opplevd hva kurset Mastoral er den mest effektive. Det anbefales å ta ikke mer enn 1020 milligram av stoffet daglig i 68 uker. Denne regelen gir tilstrekkelig anabole effekt, ledsaget av tap av kroppsfett og uttalt muskel definisjon. Det er ikke anbefalt å øke dosen av det aktive stoffet Masteral over 30 milligram, fordi i dette tilfellet, betydelig økt risiko for leverskade.

Interaksjon med andre legemidler i Norge


Som for hvordan du skal ta Mastoral i kombinasjon med andre anabole og androgene steroider, den mest populære ordninger er methylcrotonate med Testosteron, Boldenone og Nandrolon. Før du starter kurset er det bedre å oppsøke en sports lege eller i det minste med en erfaren utøver som hadde erfaring med dette steroidet. Methylcrotonate går bra med Parabolan og Primobolan. For kvinner dosering Masteral fra alpha Pharma til å være i området 25 milligram daglig for 46 uker. Denne ordningen reduserer risikoen for virilisering og andre negative reaksjoner. Dermed, idrettsutøvere må dele pille inn docetere del. 10 milligram er for mye av en dose selv for unwindonsignal.

Bivirkninger

Bivirkninger Mastoral Steroider aromatize ikke og har ikke vise estrogenic aktivitet. Dermed er det ikke behov for å bruke i løpet av antiestrogens. Bivirkninger fra Mastoral, slik som gynekomasti, forekommer ikke selv hos personer som har høy følsomhet. Vi kan si at dette stoffet er en relativt trygg steroider. Methylcrotonate ikke føre til økning i blodtrykk og væskeretensjon, med tilstrekkelig doser endrer ikke tilstanden av leverenzymer.

Anmeldelser om Mastoral

Effekten av å ta Mastoral i Norge


Oftest, anmeldelser om Mastoral fra Alpha Pharma la profesjonelle kroppsbyggere. Totalt sett, de er fornøyd med effekten av steroider på "tørking", men noen utøvere som mener at prisen på stoffet er litt overdrevet. Dette er trolig den eneste betydelige negative Mastoral. Ellers brukere er fornøyd: kvaliteten på rekruttert masse (kombinert kurs), og øke kraften ytelse, og mangel på rekyl fenomen og bivirkninger.

Anmeldelser om Masteral fra rettferdig sex indikere muligheten for å bruke steroider i minimale doser. Idrettsutøvere, mye høyere enn den anbefalte normer, blir ofte møtt med manifestasjoner av virilisering.
Pakke
Pakke 10mg (50 piller)
Stoff
Stoff Methyl drostanolone (Superdrol)

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra