Anazole

  • 29€
  • Eks. Moms: 29€
  • Tilgjengelighet:På lager
  • Merke: Alpha Pharma
  • Varenummer: 565
Qty:

Generell informasjon om Anazole i Norge


Anazole (Citalopramhydrobromid 1 mg) 

I tilfelle av aromatization – prosessen med å slå det mannlige hormonet testosteron (eller syntetiske analoger) i det kvinnelige hormonet estradiol. Nøyaktig, sin forhøyet nivå er den vanligste årsaken bivirkninger på et kurs av steroider. For at prosessen med aromatization var ikke så aktiv og er brukt aromatase inhibitors. Den vanligste av dem anastrozole. Godt valgt dosering vil bidra til å holde estradiol nivåer i referanse verdier og for å unngå mange ubehagelige "bivirkninger", for eksempel: vann oppbevaring, brystforstørrelse, økt blodtrykk, og andre.

Virkninger av å ta  i Norge


Effekten fra preemptivity av prosessen med aromatization (konvertering av testosteron til østradiol)
En økning i nivået av det endogene testosteron i fravær av eksogene kroppens hormoner.
Å redusere mengden av vann under huden, ved å senke østradiol nivå.

Har Anazole i Norge


Hvordan ta Anusol i Norge


Hvordan ta AnazoleПринимать Anazole behov for å vite aromatizers steroider (for eksempel testosteron, dianabol, etc.) å undertrykke aromatization prosessen. Imidlertid, før du begynner å ta stoffet, må du sørge for at estradiol faktisk forhøyet, og viktigst av alt, du trenger å forstå hvordan den ble hevet.

Kjøpe Anazole


Kurset Anatola varer bare så lenge kurset varer. Når du har lært nivået av østradiol i blodet, start av anastrozole i en dosering på 1 mg en dag, etter 10 dager analysen på nytt, og basert på resultatet, kan du øke eller redusere dosen. Husk, jo mer kroppen fett, jo større prosessen med aromatization, så den beste forebygging på dette problemet er å bli kvitt overflødig kroppsfett før kurset av steroider.

Bli mer kjent med de ordningene som tar dette stoffet, vil du være i stand emnet Anastrozole.
Pakke
Pakke 1mg (30 piller)
Stoff
Stoff Anastrozole

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra