Boldebolin (vial)

  • 48€
  • Eks. Moms: 48€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Alpha Pharma
  • Varenummer: 585
  • Pakke: 10 ml hetteglass (250mg/ml)
  • Stoff: Boldenone undecylenate (Equipose)
Qty:

Generell informasjon om Boldebolin (vial) i Norge


Boldebolin steroider anabole og androgene effekten fra den Indiske farmasøytiske selskapet Alfa Pharma. Form utgivelsen balabolin – injeksjon, 10 ml 250 mg/ml, 10x1 ml, 250 mg/ml. den Viktigste aktive ingrediensen er boldenone undecylenate er en kjemisk modifisert testosteron molekyl med et dobbelt bånd mellom den andre og den første karbon atomer. Essensen av denne "forbedringen" er at det gir deg mulighet til å tildele graden boldenone anabole effekter lik testosteron, men to ganger for å redusere den androgene faktor. Imidlertid, noen studier viser at steroidet er likevel noe dårligere enn effekten av testosteron.

Fra Boldebolin Alpha Pharma  i Norge


Som mange legemidler som i dag brukes til idrettslige formål, i utgangspunktet boldenone ble opprettet for bruk i veterinærmedisin. Ideen om forskerne var et produkt av steroid som er et steroid for lange perioder. Men fikk stoffet, selv om lignende i kjemisk struktur, men har helt ulike egenskaper og egenskaper. Boldenone er et molekyl blottet for  gruppe. Androgen indeks Boldebolin – 50, anabole – 100. Steroidet er ikke giftig for leveren, som viser svak østrogen aktivitet. Bruk av stoffet med utøvere som konkurrerer under et stort spørsmål, fordi dens fotspor for en lang tid forblir i kroppen.

Virkninger av å ta i Norge


Hvordan ta Boldebolin Kvalitet, men langsom økning i muskelmasse. Men, det er logisk, gitt brukt eter, som er en av de lengste. Effekten skjer sakte, men hormonelle balansen opprettholdes på et konstant nivå og eliminerer behovet for hyppige injeksjoner.
Øke kraften ytelse.
En betydelig økning i appetitten.
Stimulering av hematopoiesis. En av de viktigste funksjonene Boldebolin, som gjør en attraktiv steroid for idrettsutøvere. Økt produksjon av røde blodlegemer gjør at musklene for å få mer oksygen, noe som igjen har en positiv effekt på utholdenhet.
Hvordan ta Boldebolin

Har Boldebolin (vial) i Norge


Kurset Boldebolin det anbefales at voksne utøvere som ikke har kontraindikasjoner. Den optimale dosen for injeksjon av narkotika varierer fra 400 til 1000 milligram per uke. Varighet av kurs, så vel som mengden av stoffet er fastsatt basert på de målene som er idrettsutøver, hans anthropometric data, erfaring i bruk av farmakologisk og noen litt mindre viktige faktorer. Gjør Balabolin fra alpha Pharma er anbefalt etter samråd med sports lege. To uker senere, på slutten av kurset er det nødvendig å gjennomføre FCT. Det er tilrådelig å bruke testosteron booster, slik at å normalisere produksjonen av testosteron i ca en måned. Maksimal effekt av boldenone er oppnådd ved å motta spesialiserte sports ernæring og slanking.

Som for hvordan du skal ta Boldebolin i kombinasjon med andre androgene og anabole steroider, velprøvde kurs til bakken med bruk av Testosteron enanthate, Tamoxifen og Proviron. Dette er en av de sikreste valg med en uttalt effekt og minimal risiko for "bivirkninger". For "tørking" kan bli brukt Testosteron propionate, Winstrol, Tamoxifen og Proviron.

Kjøpe Boldebolin (vial)


Bivirkninger

Dobbeltbindingen mellom første og andre karbonatomer hemmer prosessen med aromatization, som er en fordel. Bivirkninger fra Boldebolin i form av hevelse, gynecomastia og øke presset praktisk talt ikke forekommer. I prinsippet steroider kan brukes og kvinner. Det har en lav androgene aktivitet, og derfor er sannsynligheten for virilisering er svært liten. Generelt, Boldabol er en av de mest sikre legemidler som du kan starte din første kurset av steroider.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra