Alphabolin

  • 51€
  • Eks. Moms: 51€
  • Tilgjengelighet:På lager
  • Merke: Alpha Pharma
  • Varenummer: 581
  • Pakke: 5 ampuller (100mg/ml)
  • Stoff: Methenolone enanthate (Primobolan depot)
Qty:

Generell informasjon om Alphabolin i Norge


Alphabolin steroid med en moderat androgene og anabole effekter. Produsert av den Indiske farmasøytiske selskapet Alfa Pharma. Kommer i injiserbare form, i pakker på 5 og 10 ampuller med dosering av 100 milligram. Den viktigste aktive stoffet – Methenolone enanthate er en avledet form av dihydrotestosteron. Dette steroid er tilgjengelig i markedet, ikke bare i injeksjon form og er også selges i pille-form (selv om de er dyrere og dårligere enn noen indikatorer). Den viktigste hensikten med olje grunnlag er å sikre langvarig virkningen av stoffet. Følgende injeksjon, den aktive substansen kommer inn i blodbanen jevnt over en lang periode, noe som tillater deg å opprettholde den hormonelle balansen uendret og for å redusere hyppigheten av injeksjoner.

Alphabolin fra Aplha Pharma 

Anabole aktiviteten av steroid er 88% av testosteron, androgen – 44%. Utvilsom fordel Alphabolin er mangel på konvertering til østrogen (stoffet ikke føre aromatization). Toksisitet til leveren om, men det er ubetydelig, den virkelige skader er bare mulig når anbefalt dose er overskredet. Varigheten av virkningen av Methenolone enanthate er 1014 dager dopingtest stoffet er oppdaget i opptil seks måneder etter siste injeksjon. Derfor, bruk av Alfabia konkurrerende idrettsutøvere er nesten eliminert.

Effekten av å ta Alphabolin Effekter fra å ta

Har Alphabolin i Norge


Bevaring av muskelmasse. Vanligvis Alphabolin brukes til å øke muskelvolum, og etter eller på slutten av et kurs mer potente androgene og anabole steroider for besparelser volumer.
Rekruttering av muskelmasse. Selv om Alfaolom musklene vokser veldig sakte, bedøve har nesten ingen rekyl fenomen, og alle punktene henger sammen med utøveren. Men, selvfølgelig, utøvere, som gjennom ingen kunnskap om bruk av steroider solo med det primære formålet med vekt, vanligvis er misfornøyd med resultatene.
Øke kraften ytelse.
Minimal risiko for bivirkninger.
Hvordan ta Alphabolin

Som allerede nevnt, kan stoffet bli beskrevet som "myk". Derfor pris på Alphabolin kan vare i omtrent to måneder. Lenger bruker steroider er ikke anbefalt fordi det betydelig økt risiko for bivirkninger. Dosering av Methenolone enanthate er 400 milligram en uke. Ved fullføring av kurset anbefales det å gjennomføre FCT. For å begynne å ta steroider bedre, etter samråd med sports lege.

Hvordan ta Alphabolin 
Spørsmålet om hvordan å ta Alphabolin i kombinasjon med andre anabole AAS, er relevant, gitt sin svake anabole effekt. Masonboro kurs er ofte supplert med Nandrolon (en optimal valg som gir deg mulighet til å oppnå betydelige resultater med minimal risiko for uønskede bivirkninger), Testosteron, Anadrol, Winstrol, Methandrostenolone og Sustanon.

Bivirkninger i Norge


Alphabolin ikke føre til utvikling av gynecomastia og ødem, heving av skadelig kolesterol og blodtrykk. Redusert produksjon av testosteron litt, og vanligvis ikke krever bruk av spesielle recovery verktøy. Men likevel, i tilfelle av lange kurs og store doser, kan vi anbefale å ta gonadotropin. Androgene effekten Alfajarin fra alpha Pharma små. Du kan oppleve økt irritabilitet, aggresjon og søvnløshet. Totalt sett bivirkninger fra Alphabolin unntaket, ikke regelen.

Anmeldelser av Alphabolin

Effekten av å ta Alphabolin i Norge


Kroppsbyggere ofte bruker steroider pauser mellom kurs av mer potent anabole og androgene stoffer. Anmeldelser av Alfa Pharma Alphabolin fra som støtte muskelmasse betyr for det meste positive. Steroid bidrar til å redusere fenomenet rekyl, øke prorisovannost og lindring av muskler og forbrenne overflødig kroppsfett.

Anmeldelser om Alphabolin kommer fra kvinner. Idrettsutøvere, i motsetning til menn, er ofte brukt steroider på solo kurs, og resultatene er ganske fornøyd. Dette er et godt verktøy for en første farmakologiske erfaring, og for de som ønsker å minimere risikoen for bivirkninger.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra