Clenbuterol-Ver

  • 34€
  • Eks. Moms: 34€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Vermodje
  • Varenummer: 939
  • Pakke: 40mcg (100 kategorier)
  • Stoff: Clenbuterol hydroklorid (Clen)
Qty:

Generell informasjon om Clenbuterol-Ver i Norge


Clenbuterolver fra oral steroid, som er en kraftig fettforbrenner som brukes til å konsolidere resultatene av opplæring, kjøp av muskulatur og bli kvitt fett. Clenbuterol brukes av kroppsbyggere og kroppsbyggere kurs tørking, så vel som Amatør idrettsutøvere som ønsker å få en slank figur og skur overskytende pounds. En svært viktig anti-katabolske egenskaper, forebygge muskel protein nedbrytning og la muskelmasse på samme nivå.

Clenbuterolver (100tab)   i Norge


Den aktive ingrediensen av stoffet – clenbuterol hydrochloride ble opprinnelig utviklet for behandling av astma. Clenbuterol er ikke anabole steroider, det hører til adrenerge agonister – legemidler som kan gi effekt for et sett av eksitasjon : når dette er aktivert, det sympatiske nervesystemet starter prosessen med fett nedbrytning (lipolyse).

Clenbuterol er Action Clenbuterol

Har Clenbuterol-Ver i Norge


Brenning av kroppsfett.
Økning i mental aktivitet. Inntak av Clenbuterol ver er ledsaget av økt nervøs irritabilitet, mulig tremor av armene.
Kraftig anti-katabolske effekt.
En liten anabole effekten (det er veldig svak, men fortsatt til stede).
Undertrykkelse av appetitt.
Økt sekresjon av enzymer skjoldbrusk en naturlig fettforbrenner.
Thermogenic effekt. Inntak av Clenbuterol er ofte ledsaget av feber.
Blir , stoffet er bundet til å betareceptors av den andre typen i muskel-og fettvev, og deretter koble dem og setter i gang en kjede av biokjemiske reaksjoner. Passerer på dette punktet i prosesser i kroppen øker syntesen av cyclic adenosine monophosphate, som aktiverer enzymer mobilisere fettsyrer fra fettvev celler. Betydelig øker utskillelsen av adrenalin og noradrenalin, som ytterligere forbedrer fettforbrenning effekter. Videre, på grunn av undertrykkelse av lipoprotein lipase blokkert avleiring av fett i cellene.

Hvordan til å ta Clenbuterol i Norge


Kurset Clenbuterolver har nok nyanser som må overholdes for å unngå bivirkninger. For menn daglig dose of clenbuterol av brukeren varierer i et smalt spekter – fra 120 til 140 mikrogram. Det er viktig å overholde prinsippet om bygging av kurset. Den første dagen er 20 mikrogram av stoffet, da dosen økes opp til maksimum (120140 µg). På slutten av kurset, du må også "ned stigen". Kvinner rådes til ikke å overstige prisen av 80100 mikrogram. Vanligvis varigheten av resepsjonen Clenbuterol er om 2 uker, fordi i løpet av denne tiden kroppen reseptorer bli vant til stoffet, og dens effektivitet er raskt avtagende. Repetisjon pris er mulig, ikke eldre enn 2 uker.

Hvordan ta Clenbuterolver i kombinasjon med andre legemidler for å forsterke effekten? Ved å ta ketotifen kan du øke varigheten og effektiviteten av kurset. For å redusere privatemode reseptorer, etter to dager for å ta stoffet for å gjøre det samme bryte. Mottak av Klenbuterola fra Vermodje vil ha den ønskede effekt hvis foruten det å ta tilstrekkelig mengde aminosyrer, protein og andre former for blokkering av kortisol. Diett for vekttap er også nødvendig.

Kjøpe Clenbuterol-Ver


Bivirkninger

Hvordan til å ta clenbuterol i overkant av normer bruk en fettforbrenner, en intensiv skjelving, søvnløshet og angst (alle disse effektene er eliminert ved å motta ketotifen), så vel som økt puls, økt blodtrykk, diaré, manglende appetitt og kvalme. Bivirkninger fra Clenbuterolver eliminert uten problemer, og forekommer sjelden, selv ved høye doser. Du bør ikke kombinere clenbuterol og alkohol er for mye belastning på hjerte-og karsystemet (for ikke å nevne det faktum at alkohol ødelegger muskel-og forhindrer vekt-tap).

Anmeldelser om Clenbuterolver (100tab)

Mange følelsesmessige reaksjoner om Clenbuterol-ver forlate jenter og kvinner med stoffet var i stand til å miste vekt. Mange mennesker er redd for å bruke steroider vekttap produkter og bruk av Clenbuterol.

Interaksjon med andre legemidler i Norge


Det er vurderinger om Clenbuterol og profesjonelle kroppsbyggere. Selvfølgelig, de er mer forsiktige i sine anslag, men også peke på effektiviteten av stoffet i den endelige utarbeidelsen av muskler, ingen bivirkninger ved høye doser.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra