Clomiver

  • 18€
  • Eks. Moms: 18€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Vermodje
  • Varenummer: 934
  • Pakke: 50mg (25 faner)
  • Stoff: Clomiphene citrate (Clomid)
Qty:

Generell informasjon om Clomiver i Norge


Kloewer antiestrogen stoffet fra den Moldovan farmasøytisk selskap, oral steroid, som. Den viktigste aktive stoffet – clomiphene. Utfylling av skjemaet – tabletter, pakke med 25 50 mg/tab. Clomiphene er selektivt modulator av østrogen-reseptorer. Agonistically og har antagonistiske egenskaper, blokkerer effekten på kroppen av østrogen gjennom binding til reseptorer. Clomiver blokker tilbakemeldinger fra estrogens med hypothalamus (når du tar Clomid estrogens ikke påvirker hypofysen, og dermed redusere produksjonen av LH og FSH), og stimulerer produksjonen av GnRH. Som et resultat av disse prosessene, hypofysen i store mengder produserer luteiniserende hormon som i sin tur øker utskillelsen av testosteron av testiklene.

Clomiver i Norge 


Clomiver er bare en stimulerende i seg selv ikke øker nivået av østrogen i blodet. Clomiphene citrate er i dens virkninger på samme måte som diethystilbestrol, men i motsetning til sistnevnte, ikke viser estrogenic aktivitet. Med hensyn til kjemisk struktur, stoffet ligner Tamoxifen. Du bruker produktet, må du være oppmerksom på at når små doser av clomiphene viser østrogen effekt, men i tilfelle av høy konsentrasjon av østrogen allerede har en omvendt (anti-østrogen effekt. I medisinske anvendelser Kloewer brukes til å behandle anovulatory ovarian dysfunksjon, enkelte former for amenoré, uterin blødning, infertilitet. Menn med forsinket pubertet, oligospermia, androgen insuffisiens.

Har Clomiver i Norge


Virkninger fra å ta Clomiphene

Virkninger fra å ta ClomiverВосстановление nivåer av endogent testosteron.
Økt nivå av globulin som binder kjonnshormoner.
Antiestrogenic effekter (blokkering av østrogen i cellene).
Økt syntese av hormonene FSH og LH.
Hindringer for utvikling av katabolske prosesser.

Hvordan ta Clomiver

Effekten av å ta Clomiver i Norge


Kurset Clomiver for det meste utført av menn. Som FCT anbefalt dosering for stoffet varierer fra 50 til 150 milligram. Mye avhenger av alvorlighetsgraden i løpet av steroider og fysiologiske egenskapene til organismen. I gjennomsnitt, PKT varer ca 23 uker. Som for kvinner, aksept Clomiphene ikke profesjonelle idrettsutøvere er ikke anbefalt.

Anmeldelser om Clomiphene i Norge


Mange idrettsutøvere bruker anti-østrogen på kurset og som PCT-etter inntak av anabole androgene steroider. Anmeldelser om Clomiver si om den høye potensialet i stoffet for å gjenopprette endogen testosteron nivåer. Vanligvis normalisering av hormonelle bakgrunn av organismen krever 34 uker

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra