Decaver vial

  • 55€
  • Eks. Moms: 55€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Vermodje
  • Varenummer: 921
  • Pakke: 10 ml hetteglass (250 mg/ml)
  • Stoff: Nandrolon decanoate (Deca)
Qty:

Generell informasjon om Decaver vial i Norge


Decover (Decaver 250 mg) fra oral steroid, som steroid med høy anabole og moderat androgene aktivitet. Det aktive stoffet nandrolon decanoate. I den menneskelige kroppen, nandrolon kan dannes naturlig ved langvarig og hard fysisk anstrengelse. Imidlertid er konsentrasjonen av de viktigste metabolitten av stoffet, sparsom, og er bare et par nanogram per milliliter av urin. I medisinsk praksis, nandrolon er brukt til å styrke skjelett-systemet og muskler av pasienter, som det er ofte foreskrevet til eldre.

Decaver 

Den viktigste forskjellen mellom nandrolon fra testosteron – mangel på karbonatom i det 19. plass (derav et stoff som kalles en kjæreste ). På grunn av progestin-only arten av nandrolon, det har på utøveren er kroppen mye mindre androgene effekter enn testosteron, men interaksjon med progestinami reseptorer kan føre til en rekke bivirkninger. I motsetning til testosteron, som kroppen blir kraftig nok androgen, konverterer nandrolon til dihydroindole, som er en meget svak androgen og praktisk talt ikke forårsake uønskede reaksjoner.

Har Decaver vial i Norge


Effekter av å ta Deckover i Norge


Hvordan ta Decaver Uttalt muskel hypertrofi. I løpet Dicavera solo gevinst i vekt opp til 8 kg.
Minimal rekyl fenomen. Nandrolon ikke holde på vann i kroppen, slik at musklene rekruttert vil ikke være rennende.
Øke produksjonen av leddvæsken. På grunn av det faktum at nandrolon stimulerer kroppen til å utvikle flere felles smøring, kan det forbedre bevegeligheten i ledd og leddbånd og styrke dem.
Økningen i antall røde blodceller. Decaver finnes utbredt bruk i sport forbundet med utholdenhet (kjører på midten og lange avstander, Boksing, ski, etc.) på grunn av det faktum at det i betydelig grad kan øke erytrocytt masse blod, og dermed heve terskelen av anaerob metabolisme. Følgelig, idrettsutøvere å ta Deckover bli mer fleksible.
Økt immunitet.
Hvordan ta Deckover

Effekten av å ta Decaver vial i Norge


Den langtidsvirkende medikament. Den anabole effekten i løpet av kurset, utvikler seg gradvis økning i massen har det vært en jevn, men ikke skarp. Sammenlignet med andre anabole stoffer, pris Dicavera varer lenger og varierer fra 8 til 10 uker. Injeksjoner er utført én gang i uken. Perioden av aktivitet av det aktive stoffet er 15 dager, og derfor mer hyppige injeksjoner er uberettiget. Instruksjonene anbefalt å hogge decover i området 400 til 600 mg per uke. Kurset mer enn 8 uker krever inkludering av flere stoffer. Human chorionic gonadotropin er anvendt sats på 45 uker (injeksjon på  utført to ganger per uke), og fortsetter etter sin avbestilling som en post-syklus terapi.

Hvordan ta Decaver kombinert? Beste nandrolon kombinert med Sustanon, Winstrol, Methandrostenolone og Testosteron. Kombinasjonen av nandrolon og narkotika, eliminere undertrykkelse av testosteron produksjon garanteres. Av seg selv, kurs Decamera fra Vermodje solo har mange ulemper.

Bivirkninger fra Decaver

I instruksjonene for bruk indikerer følgende mulige bivirkninger fra Decover: ryggsmerter, hodepine, utslett, rhinitt, økt blodtrykk, irritabilitet, og magesmerter. Det er også mulig å progesteron effekter som redusert libido og gynecomastia. Men alt dette skjer bare dersom manglende samsvar med anbefalt dosering og regimer av stoffet.

Anmeldelser om Delaware i Norge


Kjøpe Decaver vial


Nandrolon de Fleste idrettsutøvere er fornøyd med alvorlighetsgraden av effekter, toleranse av injeksjoner, minimal rekyl fenomen og kvaliteten på rekruttert masse. Anmeldelser om Decaver produksjon, orale steroider, noe som indikerer at produktet er pålitelig og av høy kvalitet.

Anmeldelser om Decaver publisert av kvinner som tar injiserbare medisiner, beskriver det som en ganske sikker måte, ikke forårsaket virilization fenomener. Mens de fleste utøvere tok den minste dosen ved redusert varighet av kurs.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra