Parabolan 100

  • 100€
  • Eks. Moms: 100€
  • Tilgjengelighet:På lager
  • Merke: Dragon Pharma
  • Varenummer: 706
  • Pakke: 10 ml hetteglass (100mg/ml)
  • Stoff: Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate
Qty:

Generell informasjon om Parabolan 100 i Norge


Parabolan fra SC Balkan Pharmaceuticals SRL er en kraftig steroid med anabole og androgene naturen. Aktive kjemiske substansen av trenbolone hexahydrobenzylcarbonate. Parabolan ikke aromatize. Tidligere steroid som brukes til å øke muskelmasse og appetitt av dyr (storfe). I den originale form av trenbolone er nesten ikke brukt, fordi den har en svært kort varighet. Det er vanligvis brukt forestret derivater, og én av disse er hexahydrobenzylcarbonate. Kjøpe originale Parabolan i katalogen.

Parabolan 
Ether av trenbolone, er etter innføringen av den inn i musklene og gir en gradvis flyt av aktive stoffer i blodet. Parabolan har en uttalt anabole effekt, men når misbrukt fører til ganske sterke bivirkninger.

Effekten av stoffet

Interaksjon med andre legemidler i Norge


Trenbolone er den Rask rekruttering av muskelmasse. Bare ett kurs Parabolan du kan få opp til 10 pounds.
Øke kraften ytelse.
Stimulering av sekresjon av veksthormon.
Brenning av kroppsfett.
En betydelig økning i seksuell lyst, som falt etter kurset, hvis det ikke brukes clomid og gonadotropin.
En todelt økning i insulin-like growth factor.
I sin opprinnelse trenbolone er et derivat av testosteron (på grunn av aktiviteten av progesteron og feedback mekanisme). Parabolan utsatt til androgene reseptorer 5 ganger sterkere enn testosteron, og dette er på grunn av sin store anabole aktivitet. I å øke muskelmasse og styrke Parabolan nesten uten like. Den brede popularitet av stoffet er kjøpt på grunn av det faktum at det er ikke omdannes til østrogener under påvirkning av aromatase. Det har ikke rett til å beholde væske i kroppen og ikke forårsaker gynecomastia.

Hvordan lage Parabolan i Norge


Kjøpe Parabolan 100


Hvordan lage Parabolan Kurs Parabolan depot bør ikke overstige seks uker, hvis du ikke inkluderer mottak av gonadotropin. Gitt uttalt evne til trenbolone å undertrykke utskillelsen av kroppens egen testosteron, det er tilrådelig fra andre uke av kurset, og til slutt en gang i uken for å introdusere gonadotropin (i doser på 500 til 1000 IU). Post-syklus terapi varer i to uker etter seponering av medikamentet. Med hensyn til dosering Primobolan, for deretter å øke muskelmasse anbefalte innføring av 100 til 300 milligram av stoffet per uke. Det er mulig å dele den ukentlige dosen i to injeksjoner.

Hvordan å ta 100 Parabolan i kombinasjon med andre medisiner laget? Selv om det av seg selv, selvfølgelig, solo, vil gi en betydelig økning i masse og styrke, for å ytterligere forsterke effekten brukes kombinasjon med Oxandrolone, Winstrol, stanozolol, methandienone, Primobolan, boldenone, oxymetholone og testosteron estere. Parabolan er kompatibel med nesten alle steroider (kombinasjon er valgt fra fag-spesifikke formål). På slutten av kurset inntak av antiestrogens er ikke nødvendig.

Bivirkninger Parabolan

Anmeldelser Parabolan bivirkninger fra Parabolan – ganske ofte fenomen i overkant av anbefalt dosering og/eller varighet av kurs. Kan søvnløshet, økt blodtrykk, overdreven aggresjon, håravfall, kviser, svak ereksjon og redusert libido. Det er svært viktig under kurset Parabolan å ta cabergoline eller gonadotropin. Leveren er moderat toksiske effekter. Østrogen effekter ble ikke observert, og den androgyne forekomme svært sjelden. Anbefaler ikke kombinert bruk av Parabolan med efedrin og clenbuterol.

Anmeldelser om Parabolan

Har Parabolan 100 i Norge


Ofte negative anmeldelser om Parabolan kan være funnet fra den uerfarne utøvere. Grunnen til dette er urin flekker i rød farge i løpet av stoffet feil for tegn på leverskade. Faktisk, rød farge urinen får fordi resultatet av dets metabolitter.

Anmeldelser om Parabolani om Balkan-Pharma fra profesjonelle idrettsutøvere for det meste positive. Det har vært en rask vekt selv de mest erfarne kroppsbyggere. Idrettsutøvere som en betydelig økning i effekt ytelse, effektiv fettforbrenning og økt libido.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra