Provironum

  • 11,05€
  • Eks. Moms: 11,05€
  • Tilgjengelighet:På lager
  • Merke: Shering
  • Varenummer: 637
  • Pakke: 25 mg (10 piller)
  • Stoff: Mesterolone (Proviron)
Qty:

Generell informasjon om Provironum i Norge


Provironum fra Bayer Schering Pharma androgene steroid hormon-produsert av den tyske farmasøytiske selskap. Tilgjengelig i emballasje av 20 tabletter, hver med 25 milligram av aktivt stoff (mesterolone). Selv om Provironum og har en liten motvirke østrogen manifestasjon, men han er ikke en sterk aromatase inhibitor. Epidemi av steroider i styrke sport (for det meste bodybuilding) som et støtteverktøy for blandet kurs av AAS. Studie og praktisk anvendelse av stoffet si sin svake evne til å undertrykke dannelsen av fett innskudd på kvinnelige type og gynecomastia, samt eventuelle andre konsekvenser av aromatization.

Provironum Bayer 
Provironum betydelig økt innhold av testosteron i blodet (som følge av aktivering av sex hormone binding globulin), men påvirker ikke produksjonen av sitt eget hormon. Steroid som oftest brukes som post-syklus terapi, til tross for de nevnte mangel på evne til å gjenopprette endogen testosteron nivåer. Å kjøpe stoffet lovlig i Russland er umulig, fordi det er inkludert i "Liste over potente stoffer for formålene i artikkel 234 og andre artikler av straffeloven av den russiske Føderasjonen". I Ukraina, steroidet er ikke en utestengt verktøyet.

Effekten av å ta Provironum i Norge


Virkninger fra å ta ProvironumЭффекты fra opptak av Provironum

Noen anabolisme.
Få muskel definisjon og hardhet av muskelfibre. På grunn av denne effekten, steroidet er så populær i bodybuilding. Provironum er ofte brukt av idrettsutøvere i doser nær minimum.
Forbedre kvaliteten og kvantiteten av sperm.
Stimulerer utviklingen av mannlige reproduktive organer og sekundære seksuelle karakteristikker.
Økt libido og økt styrke på kurset.
Hvordan lage Provironum

Har Provironum i Norge


Kurset Provironum ofte gir for kompensasjon av bivirkninger, som kan være forårsaket av inntak av andre anabole og androgene steroider. Eller for å være mer presis, kan vi krangle om hensiktsmessigheten av bruk av stoffet for å overvinne disse østrogen manifestasjoner, som redusert libido. Daglig anbefalt dosering varierer fra 50 til 150 milligram og fastsatt i samsvar med opplevelsen av utøveren i anvendelsen av sport farmakologi, alvorlighetsgraden av kurs og dens endelige mål, samt noen individuelle fysiologiske parametre.

Som for hvordan å gjøre Provironum Bayer fra kvinner, virkelig sex sin bruk anbefales ikke, fordi androgene aktivitet er for høy. Selv om det er noen meninger på bekostning av høy effektivitet av en kombinasjon av steroid med Tamoxifen for å brenne fett. Programmet skal starte bare etter konsultasjon med en spesialist og tester. Anbefales ikke aksept av et mindre steroid utøvere og også for de som har noen kontraindikasjoner eller overfølsomhet for virkestoffet.

Bivirkninger

Interaksjon med andre legemidler i Norge


Likheten av mesterolone med dihydrotestosteron, så vel som dens kjemiske natur kan forårsake slike bivirkninger av Provironum som hypertrofi av prostata og skallethet. I de mest alvorlige tilfeller kan det utvikle godartede og ondartede leversvulster. For å hindre side reaksjoner, er det anbefalt å gjennomføre en periodisk undersøkelse av prostata kjertelen. Ugrunnet protraction i løpet av Provironum med høye doser av steroider kan forårsake forstørret lever, smerter i øvre del av magen og intra-abdominal blødning.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra