Stanover vial.

  • 43€
  • Eks. Moms: 43€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Vermodje
  • Varenummer: 931
  • Pakke: 10 ml hetteglass (50mg/ml)
  • Stoff: Stanozolol injeksjon (Winstrol depot)
Qty:

Generell informasjon om Stanover vial. i Norge


Shanower (Stanover) fra Vermodje – et relativt populært anabole stoffet som brukes av kroppsbyggere, styrkeløftere, idrettsutøvere, styrke sport og ikke bare. Den aktive ingrediensen av stoffet er stanozolol. Den anabole aktiviteten er flere ganger høyere enn testosteron og androgene egenskaper er mindre uttalt. Den karakteristiske virkningen av stoffet: øke styrke, øke muskelmasse, økning av muskel-og lindring av tørr, stivhet, muskelmasse. Idrettsutøvere bruker dette stoffet i perioden med tørke kroppen til å brenne fett og fjern overflødig vann fra under huden. Kjøpe originale shanower store RealPump

Shanower 
Hvordan ta Stonover

Hvordan ta stonover Optimal dosering av Stanover for menn er 50100 mg daglig, men det kan endre seg litt avhengig av utøveren, kroppsvekt, fitness, mål, etc. til Nykommere er å bedre forstå det utvalget av doser så detaljert som mulig, det er ikke nødvendig å risikere helsen og bruk tilfeldig valgt dosering. Den største effekten Stanovena gjør du for å komme i så fall, hvis utøverne har en relativt lav andel av kroppsfett. Hvis det er merkbar folder av fett, det er bedre å starte litt til å forbrenne fett.

Kurset Stanovena varer i ca 69 uker, avhengig av mål og egnethet av utøveren. Stoffet er effekten er merkbar nesten umiddelbart, det er aktiv for 8 timer, derfor dose per dag bør fordeles på 3 doser. Varigheten av deteksjon perioden Stanovena – 3 uker.

Stanover fra oral steroid, som er produsert i muntlig (i form av tabletter 10 mg), og injiserbare form. Tablett form av produksjon har en viss nytte (relativ) – bruk av dette stoffet kvinner vil være noe enklere, fordi doseringen kan enkelt kontrolleres. For kvinner, dosen vil naturlig nok være lavere enn hos menn, 510 mg per dag.

Produktet kan brukes alene og i kombinert kurs. For eksempel, vil lyden være en kombinasjon av Stonover med Nandrolon, Aniboom, etc. Det er kontraindikasjoner, derfor før kursstart det er bedre å besøke en erfaren sports lege. Under resepsjonen, følg bruksanvisning og ikke kombinere med noen Shanower, tilfeldig valgt, agenter. I alle fall ikke øke dosen uten et sterkt behov. Økningen er mulig bare gradvis og under streng kontroll – dette gjelder for alle stoffer som brukes på kurset.

Har Stanover vial. i Norge


Bivirkninger fra Stanover i Norge


stanover, oral steroid, som fra Stonover fra Vermodje manifesterer praktisk talt ingen sterke bivirkninger. Når de er riktig utformet det kurs og trodde dosering, bivirkninger vil være redusert til et minimum. Trenger ikke å ta anti-østrogener, utøveren bør ikke bekymre deg om utseendet av gynecomastia, fordi Stanover ikke aromatize. Kan øke blodtrykket og kolesterolnivået i blodet. Nesten garantert til å øke appetitten. Derfor idrettsutøvere som bruker dette stoffet, bør du justere kostholdet ditt bør ikke være inkludert i diett høy i fett og kalorier til å få på bekostning av skadelige produkter. Trenger bare å øke mengden av protein og karbohydrater i kostholdet – dette vil tillate deg å få mer muskelmasse og redusere få fett.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe Stonover i tabletter eller injeksjoner, må du ta hensyn til prisen på varene. Hvis produktet er mistenkelig billig, vi kan si med 95% sikkerhet at det er en forfalskning. Stanover er ikke billig nok anabole stoffet, så ikke skimp på dette, ta vare på din helse og kjøpe varer bare i trygge steder.

Når du velger steroid må ta hensyn til at nettbrettet Stanovena mer giftig for leveren enn injiserbare form. Og selvfølgelig, "evig" i løpet av dette stoffet er uakseptabelt, og det må være en pause mellom måltidene.

Anmeldelser om Steintøy

Effekten av å ta Stanover vial. i Norge


Anmeldelser av Stanover fra stonover, oral steroid, som klarte å bevise seg godt i bransjen sport og farmakologi til positive anmeldelser. Mange profesjonelle idrettsutøvere har satt pris på hans gode tiltak og bruke det i offseason og i forberedelse til konkurranse. Gitt det faktum at eminente personligheter bør ha en flott kropp og et anstendig form hele året, og bruken av dette stoffet i denne situasjonen ville være en svært rimelig løsning. Blant anmeldelser om Steintøy fra idrettsutøvere sjelden vises negative uttalelser, og de er bare forbundet med overdose.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra