Sustaver amp

  • 48€
  • Eks. Moms: 48€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Vermodje
  • Varenummer: 950
  • Pakke: 10 ml hetteglass (250mg/ml)
  • Stoff: Sustanon 250 (Testosteron mix)
Qty:

Generell informasjon om Sustaver amp i Norge


Lyrisk og ironisk (Sustaver 250), orale steroider, som fra SRL – AAS basert på en blanding av testosteron estere av forskjellig lengde. Produktet er ofte som grunnleggende forberedelser for kombinert sykluser. Effekten av miksen er ikke forskjellig fra den vanlige "test", men har en langvarig effekt, som gir en rekke fordeler. Kjøpe originale Sustanon er tilgjengelig på LINKEN

Sustaver 
250 mg Costasera inneholder 30 mg testosteron propionate 6 mg testosteron phenylpropionate og isocaproate, og 100 milligram testosteron decanoate. Etableringen av en slik formel utviklere har skjøvet det faktum at, av seg selv, testosteron propionate (mest populære form) er en svært liten periode, og det er behov for hyppige injeksjoner. Blandingen av den testosterones har ikke denne ulempen, siden den tregeste ester (decanoate) er i ferd med dens effekt bare etter 10 dager etter injeksjon. Dermed, blod er stadig opprettholdt høye nivåer av hormone.

Virkninger fra å ta Sustaver i Norge


Anmeldelser lyrisk og ironisk å Forbedre protein syntese. På grunn av det faktum at proteinsyntesen skjer raskere og mer effektivt, kroppsvekt for utøveren er jevnt økt til 1015 dager etter injeksjon. Den blandingen av testosterones har en høy anabole effekt.
Økt appetitt.
Blodkreft evne. Sustaver 250 øker antall røde blodlegemer, og dermed bedre evne til å transportere oksygen til musklene. Utøveren blir mer robust, det øker terskelen av anaerob metabolisme, musklene kan arbeide lengre uten forfall.
Økt libido på kurset Costasera. Etter injeksjon libido synker.
Essensen av blandingen av den testosterones er uniform i blodet av den aktive substansen. Høye nivåer av testosteron opprettholdes for tre-fire uker etter injeksjon. Handlingen Costasera utfolder seg gradvis: de første 15 dagene, hormon nivåer gradvis økt, etter ca 2 uker er vi vitne til en topp konsentrasjon og så det begynner å minke gradvis. Men nedgangen er noe raskere enn sitt opphav.

Hvordan ta lyrisk og ironisk

Effekten av å ta Sustaver amp i Norge


Olje-løsning før innføringen må være oppvarmet. Varighet av kurs Costasera, samt dosering varierer innen meget vide grenser, og er avhengig av sex av utøveren, hans erfaring i bruk av anabole, vekt, konkrete mål, etc. Terapeutisk dose Sustaver være ca 250 milligram av stoffet hver 3 uker. Dette er nok for nybegynnere. For fagfolk, kan dosen økes til 750 milligram med lengden av behandlingen til 12 uker.

Sustaver fra kurset, oral steroid, som er ofte valgt når kvaliteten på det som skrives vekt er ikke en stor avtale. Hvis målet er ikke bare muskler, men også for sin visuelle tegn, så solo stoffet er ikke praktiseres. Lengre kurs Costasera, det er obligatorisk å koble Proviron, Tamoxifen eller andre antiestrogens. Hvis stoffet varer mer enn 8 uker, er det tilrådelig å bruke en gonadotropin.

Kjøpe Sustaver amp


Bivirkninger

Hvordan ta lyrisk og ironisk dessverre, steroider svært raskt aromatize i østradiol. Derfor, antiestrogen legemidler er nødvendig (men dersom et kurs er minimal, og med lave doser så kan du gjøre uten dem). I instruksjonene for bruk Costasera listet opp følgende mulige bivirkninger: økt kroppsfett, gynecomastia, væskeansamlinger i kroppen. Tamoximed eller Clomid gang inkludert i kurset, med en sannsynlighet på 99% for å hindre estrogenic bivirkninger. Avhengig av dosering av testosteron i kroppen, det er en mulighet for akne, økt vekst av hår eller skallethet tvert imot, signifikant hemming av sekresjon av kroppens egen testosteron og redusert libido. Med en balansert pris på alle disse bivirkningene kan unngås.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra