Testover C amp.

  • 51€
  • Eks. Moms: 51€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Vermodje
  • Varenummer: 938
  • Pakke: 10 ampuller (200 mg/ml)
  • Stoff: Testosteron cypionate
Qty:

Generell informasjon om Testover C amp. i Norge


Estovers anabole og androgene steroider fra den Moldovan farmasøytisk selskap, oral steroid, som. Den viktigste aktive ingrediensen testosteron cypionate. Utfylling av skjemaet – injeksjon, pakke 10 ml, 10 mg/ml Cypionate er en av de lengste estere tilgjengelig i dag. Stoffet gir en langvarig effekt, men på grunn av dette er det mer vann oppbevaring. Svært ofte Testover C er brukt i en kombinasjon av kurs for et sett av muskelmasse.

I form av dens innflytelse cypionate skiller seg ikke fra den vanlige testosteron – det viktigste mannlige kjønnshormonet forme atferd og ansvarlig for slike eksternt synlige manifestasjoner av seksuell lyst, grovheten av tale -, muskel hypertrofi og aggresjon. Den største ulempen av stoffet TestoverC er dens evne til å smak. Konvertering til østrogen kan føre til menn kvinnelige seksuelle egenskaper, slik som gynecomastia, fett innskudd, vann oppbevaring. I alvorlige tilfeller, depresjon av seksuell lyst og testicular atrofi.

Har Testover C amp. i Norge


Testover C 
Virkninger fra å ta Testover C

Den raske økningen i muskelmasse. Imidlertid, den enkel konvertering av østrogen fører til at om lag en tredjedel av dette vektøkning er tapt ved gjennomføring av kurs. Av denne grunn, den sykliske steroider vanskelig.
Øke kraften ytelse.
Økningen i erytrocytt masse blod.
Økningen i motivasjon.
For å øke utvinningen.
Økt seksuell aktivitet, libido.
Hvordan ta Estovers

Hvordan ta Testover overføring toá Testover C er anbefalt for idrettsutøvere til å øke muskelmasse og styrke. Lengden av behandlingen varierer mye, fra 4 til 12 uker, og bestemmes individuelt i hvert enkelt tilfelle avhengig av opplevelsen av utøveren, dens fysiologiske egenskaper og ultimate mål i resepsjonen. Gjennomsnittlig ukentlig dosering er ca 250-500 milligram. Stoffet er ganske effektiv solo, men det kan brukes i kombinasjon (ofte med Nandrolon). Hvis kurset varighet overstiger en måned, kobler gonadotropin ved en dose på 500 IU, injeksjon 1 gang per uke fra den tredje uken av kurset.

For mer informasjon om mottak av steroider og bivirkninger kan du se i emnet av Testosteron cypionate.

Interaksjon med andre legemidler i Norge


Anmeldelser om Testover C

Generelle inntrykket utøvere om dette steroidet er god nok. Av positive tilbakemeldinger om Testosteron Cypionate fra Vermodje bemerket høy effektivitet i å øke den fysiske ytelsen og øke muskelmasse. Men mange brukere klager over uttrykt fenomenet rollback, "inntak" til halv ringte.

Anmeldelser om Testover C indikerer høy effektivitet av steroid som solo-verktøy, samtidig som det ikke er anbefalt å utsette kurset. Med hensyn til bruk i kombinasjon, så det beste tillegg er det Nandrolon.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra