Testover P vial

  • 31€
  • Eks. Moms: 31€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Vermodje
  • Varenummer: 941
  • Pakke: 10 ml hetteglass (100 mg/ml)
  • Stoff: Testosteron propionate
Qty:

Generell informasjon om Testover P vial i Norge


Testover P, oral steroid, som fra SRL – medikamentelle testosteron ester. Den aktive substansen er testosteron propionate. Ifølge statistikk, dette er en av de mest populære blant idrettsutøvere steroid. Det er raskt skilles ut og har lav varighet på grunn av deres korte ether kjede. Estover P er ofte tatt av idrettsutøvere umiddelbart før konkurranse: det tillater deg å passere prosedyre for doping kontroll.

Testoverp i Norge 


Første testosteron propionate ble injisert i den farmakologiske markedet i 30-årene av forrige århundre av selskapet bayer Schering pharma. På den tiden han var den eneste testosteron ester. Men i dag "propic" har ikke mistet sin popularitet, fordi dens egenskaper har ingen analoger. Testosteron er det viktigste androgene hormonet hvilket som helst stoff. Å feste eller løsne atomer av testosteron, farmasøyter som kan produsere en rekke andre legemidler. Testosteron propionate er en testosteron med et vedlagt molekyl av propionsyre syre, som bestemmer farmakologiske egenskaper.

Effekten av å ta Testover P vial i Norge


Anmeldelser estover Effekter fra å ta Testover P

Økningen i muskelmasse.
Fettforbrenning innvirkning.
Forbedre fremtredende muskulatur.
Øke kraften ytelse.
Økt libido på i løpet av stoffet.
Å redusere risiko for koronar sykdom og kardial iskemi.
Funksjonen av propionate er den korte varighet. Når riktig valgte doser av Testover P ingen væskeansamlinger i kroppen og gjør du for å få kvalitet muskelmasse. Hvis du sammenligner stoffet med enanthate (lang ester), propionate gjør det mulig å oppnå mer muskelmasse, selv om økningen kan ikke kalles rapid. Derfor, propionate er som oftest brukt av kroppsbyggere i løpet av tørking, og enanthate er i rekrutteringen av muskelmasse. Estover S er den mest skånsom form for testosteron, og er egnet for idrettsutøvere på alle nivåer.

Interaksjon med andre legemidler i Norge


Hvordan ta Testover P

Hvordan ta testomar Nybegynnere kan være begrenset til kun et kurs av stoffet. Ta det bør være i doser på 100 til 200 milligram hver 3 dager eller hver andre dag. Denne mengden av stoff er tilstrekkelig til å gi en uerfaren utøver en betydelig anabole effekt. I det minste anbefalte doser av Testover S representanter for sports-orientert utholdenhet. Den farmakokinetikk av stoffet er slik at den maksimale konsentrasjonen i blodet er observert etter 12 dager etter injeksjon. På den tredje dagen nivået av testosteron i blodet sterkt redusert, og ca 5 når den første verdien.

Kurset Testover P tar 4 til 8 uker. Ved høye doser er det anbefalt å ta anti-østrogen narkotika. Aromatase-hemmere eller Tamoxifen bør være inkludert i kurset fra den andre uken, og til slutt bruk av AAS eller som post-syklus terapi.

Kjøpe Testover P vial


Hvordan ta Testover P i forbindelse med andre steroider? Kurs tørking anbefalt kombinasjon med trenbolone acetate, Primobolan, Masteron og stanazolol. Du kan bruke Estover N og et sett av vekt, men det er ikke den mest effektive for dette stoffet.

Bivirkninger

Testosteron propionate er svært raskt omdannes til DHT og østrogener, og derfor i høye doser og riktig trukket opp ordningen av mottak kan føre til at noen av androgene bivirkninger: hår tap, masculinization i kvinner, prostata utvidelse, hirsutisme (økt vekst av kroppshår), gynecomastia og akne. Nedenfor bivirkninger fra Tespover P har forlatt deg ut, holde seg til den anbefalte kurs og ikke uprate doser.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra