Trenbolone 200

  • 87€
  • Eks. Moms: 87€
  • Tilgjengelighet:På lager
  • Merke: Dragon Pharma
  • Varenummer: 704
  • Pakke: 10 ampuller (200 mg/ml)
  • Stoff: Trenbolone enanthate
Qty:

Generell informasjon om Trenbolone 200 i Norge


Trenboloe(trenbolone acetat) regnes som en av de mest effektive medikamenter for å bygge kvalitet muskelmasse og styrke. Mange idrettsutøvere som har prøvd trenbolone, bokstavelig talt dele din sport liv i "før" og "etter". Med den rette tilnærmingen, fravær av hull i ernæring og trening, Trenbolone vil gi enorme gevinster i muskelmasse, dette vil ikke bare bidra til å holde nivået av fett, men bli kvitt det selv i løpet av en angitt MM. Det er et godt produkt for alle hensikt av utøveren. Men vi må ikke glemme den andre siden av trenbolone. Det er et gestagen og derfor bør det være for å være veldig forsiktig.

HarTrenbolone 200 i Norge


Trenbolone
Virkninger av å ta

Anmeldelser om Trenbolon  maksimal tørr hardt muskelmasse, betydelig akselerert utvinning av kroppen mellom belastninger, den generelle forbedringen.
En enorm akselerasjon i veksten av makt ytelse.
Har en helbredende effekt på ledd og leddbånd.
Øker libido (forutsatt normal balanse av kjønnshormoner)
Kan forårsake en økning i nivået av østradiol i blodet, til tross for at den ikke aromatize.
Økt nivå av prolaktin (nødvendig cabergoline).

Hvordan ta Trenbolon i Norge

 
Hvordan ta Trenbolon Trenbolon  er best vare i 68 uker. Acetate form av stoffet har PP i 2448 timer, så vil du føle arbeidet med stoffet nesten umiddelbart etter injeksjon.

Kjøpe Trenbolone 200


Gjør Trenbolone bør dosen 50100 mg en dag. Her er det verdt å nevne at den "passer" med doser er i alle fall umulig, vil du føle deg enorme resultater selv med 100 mg/uke. Men unødvendig økning i dosen kan føre til uttrykk bivirkninger.

Kurset Trenbolon er strengt nødvendig for å kontrollere nivået av østradiol og prolaktin. Med økt nivå av prolaktin bør begynne å ta cabergoline (Torg. navnet "bergolak", "dostinex"). For å ta stoffet, være SIKKER på at sammen med testosteron.

For å lære mer om alle detaljene i dette stoffet og hvordan å bekjempe bivirkninger du vil være i stand gjenstand for Trenbolone acetate.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra