Turinabol 10

  • 50€
  • Eks. Moms: 50€
  • Tilgjengelighet:På lager
  • Merke: Alpha Pharma
  • Varenummer: 561
  • Pakke: 10mg (50 piller)
  • Stoff: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
Qty:

Generell informasjon om Turinabol 10 i Norge


Turanabol (Turanabol) fra Balkan Pharmaceuticals er tilgjengelig, basert på den aktive substansen (chlorodehydromethyltestosterone, som i hovedsak er svært lik methandrostenolone. Forskjellen mellom denne orale steroider er en ekstra klor atom i det fjerde karbonatom. Stoffet ble patentert i 1961 av den tyske farmasøytiske selskap. Også i salget er funnet turanabol fra selskapet British Dispensary og British Dragon. Kjøpe Turanabol i butikken RealPump.

Turanabol 
I enkle termer, chlorodehydromethyltestosterone er den samme methandrostenolone, men uten å utsette kroppen for overflødig væske. Turanabol har utsatt handling: videre så tar det veldig treg, men resultatene ende opp bedre. Turanabol er ikke underlagt aromatization, det er ikke ledsaget av gynecomastia (på grunn av tilstedeværelsen av methyltestosterone). Noen vitenskapelig bevis som tyder på at det å ta Turinabol reduserer risiko for tromboflebitt. Også i løpet av den reduserte nivåer av SHBG (sex hormone binding globulin), og dermed i blodet øker nivåene av fritt testosteron.

Har Turinabol 10 i Norge


Hvordan ta TuranabolЭффекты fra å ta Turinabol fra Balkan Pharma i Norge

Øke kraften ytelse uten opphopning av vann i musklene.
Øke utholdenhet og fart. Stoffet er brukt i utarbeidelsen av løpere på alle avstander.
Økningen i muskelmasse. Turanabol vil ikke gi samme vektøkning som det kunne gi methandrostenolone, men alle rekruttert muskel på slutten av kurset vil forbli med dere.
Økningen i erytrocytt masse blod.
Anabole aktiviteten til den overordnede steroidet i forhold til metan en liten, men forbedret anabole indeksen er en stor fordel. Moderat lav androgene aktivitet (mindre enn halvparten av testosteron), mangel på smak og tilgjengeligheten av Turinabol fra Balkan Pharma i oral Turanabol gjøre en favoritt steroider blant representanter for mange idretter.

Hvordan ta Turanabol

Interaksjon med andre legemidler i Norge


Hvordan ta Turanabol, det er, chlorodehydromethyltestosterone mest effektive oppdaget i Øst-Tyskland i Ol. Ledende farmasøyter fant at den optimale dosen av stoffet er om 2040 milligram per dag. På samme tid til å opprettholde hormonelle nivåer på et enkelt nivå er det best å ta Turanabol hver 6 eller 8 timer.

Kurset Turanabol egnet for tørking, og for et sett av muskelmasse. Varigheten er vanligvis ikke mer enn 68 uker. Det gjør ikke krever inntak av antiestrogens eller gonadotropiner. På slutten av kurset kan gjøres PCT med tamoxifen eller noen andre østrogen reseptor blokker. Kurset Turanabol solo egnet som en første kurset av anabole steroider. Nybegynnere anbefales å ta ikke mer enn 40 milligram per dag i 6 uker. For et sett av muskelmasse er tilrådelig å ta testosteron enanthate eller Sustanon (på gjennomføring av kurs enanthate first off, og deretter turinabol). Boksere, løpere og brytere er anbefalt redusert dose av stoffet.

Bivirkninger

Anmeldelser om Turanabol Oral Turanabola ansvarlig for sine giftig effekt på leveren. Men den negative effekten er liten og ikke forårsake bivirkninger hos friske mennesker. Bivirkninger fra Turinabol fra Balkan nesten aldri møtes, selv om du overstiger de dosene som er angitt i instruksjonene. Mulig erektil dysfunksjon fordi steroid demper kroppens produksjon av testosteron (gjenopprettelsen av sin egen sekresjon er oppnådd etter 12 uker etter avsluttet behandling).

Effekten av å ta Turinabol 10 i Norge


Anmeldelser om Turanabol i Norge

Ca 90 % av Turanabol fra Balkan Legemidler og andre proizvoditeley positive. Kvaliteten på rekruttert masse råder over dens antall. Lav eller fraværende rekyl, tilgjengelighet og effektivitet av Turinabol fra Balkan-Pharma er høyt verdsatt av idrettsutøvere.

Samlede vurderinger om Turanabol understreke fravær av bivirkninger og "myke" virkemidler. Men omtrent halvparten av kundene klager på at steroidet er ganske dyrt (selv om de i virkeligheten noen p-stoffet er mye billigere enn den injiserbare motstykke).

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra