Turinover

  • 52€
  • Eks. Moms: 52€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Vermodje
  • Varenummer: 933
  • Pakke: 10mg (50 piller)
  • Stoff: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
Qty:

Generell informasjon om Turinover i Norge


Omsetning anabole steroider fra Moldovan produsenten av Vermodje, mye brukt i jern idrett og aktiviteter. Den viktigste aktive stoffet chlordehydromethyltestosterone (turinabol). Brukes for å øke styrke, total muskelmasse, øke utholdenhet og fart av en idrettsutøver, for å gjøre musklene mer hullete og vanskelig. Ved å legge til molekyler av klor i den viktigste aktive ingrediensen (methandienone), stoffet har færre bivirkninger, er det ikke aromatize ikke og har en lav androgene aktivitet. Kjøpe originale omsetning i katalogen.

Turinover 
Turinover fra oral steroid, som er brukt som utøvere av styrke idretter og utøvere som ønsker å øke sin hastighet. Bruk er også mulig for medisinske formål. På grunnlag av stoffet chlordehydromethyltestosterone det er ganske et stort antall av legemidler fra forskjellige produsenter, som skiller seg lite, bortsett fra, ofte kostnad. Omsetning fra Vermodje du kan kjøpe til en ganske rimelig pris, og produkter av dette selskapet har stort sett positive anmeldelser.

Det aktive stoffet kan brukes og oppleves av profesjonelle idrettsutøvere og nybegynnere (de selvfølgelig ikke ønskelig for bruk i forbindelse med uerfarenhet, kanskje utøveren bare plukket feil dosering). Omsetningen ikke aromatize ikke androgene aktivitet er redusert, men den muntlige formen er mer giftig for leveren og utskilles fra kroppen innen 6 uker. Før løpet er det bedre å oppsøke en erfaren person i dette feltet. Aktive stoffet 16 timer, så han har til å ta det daglige. Minimert vannretensjon, slik at muskelen masse, du har ringt for dette kurset vil være av høyeste kvalitet.

Effekten av å ta Turinover i Norge


Hvordan ta turinover Hvordan å ta Omsetning

Omtrentlig dose for menn er 2060 mg per dag, pris avhenger av din vekt, erfaring, egnethet. Turinover en negativ effekt på leveren grenser løpet av stoffet opp til 6 uker. Kvinner kan også bruke denne anabole, men dosen vil bli mye mindre fra 5 til 15 mg per dag. Men han har til å ta det veldig forsiktig, til tross for at androgenne egenskaper redusert. Med forekomsten av alvorlige bivirkninger fra Tunrover fra Vermodje, stoffet bør være umiddelbart seponeres.

Dosen per dag kan være tatt på en tid (helst i morgen) eller fordelt på 2 doser. I gjennomsnitt, med riktig teknikk, overholdelse av instruksjoner for bruk og de riktige doser, kan du få opp til 8 kg i muskelmasse. Du kan motta solo kombinert kurs Omsetning vil også være svært relevant (for eksempel nandrolon, testosteron, stanozolol, som er den siste kombinasjonen vil bidra til å tørke muskler og gi dem lindring, dvs., kan motta i forberedelse for konkurransen). Solo resepsjon Turinover for nybegynnere vil være svært nyttig for mer erfarne utøvere er mer fornuftig å bruke et kombinert kurs.

Interaksjon med andre legemidler i Norge


Anmeldelser av turinover bivirkninger av Turinover

Når du bruker Turinabol fra Vermodje reduserer produksjonen av testosteron, men det er restaurert etter noen tid etter kurset, mens godt skrevet, PKT. Generelt, Omsetning rimelig trygg anabole steroider, har få bivirkninger som nesten ikke vises på riktig dosering. Hvis du ikke følger instruksjonene for bruk, kan det føre til gynekomasti, akne og høyt blodtrykk.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra