Androlic

  • 117€
  • Eks. Moms: 117€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Body Research
  • Varenummer: 600
  • Pakke: 50mg (100 piller)
  • Stoff: Oxymetholone (Anadrol)
Qty:

Generell informasjon om Androlic i Norge


Androlic fra British Dispensary anabole og androgene steroider, som er en av de sterkeste muntlig medisiner på det farmasøytiske markedet. Verktøyet syntetisk opprinnelse aktiv substans – oxymetholone ble oppfunnet i 60-årene av det tjuende århundre selskapet Syntex Pharmacauticals. Det ble opprinnelig brukt for behandling av osteoporose (nedgang) og blodmangel og for å stimulere muskelvekst hos pasienter. Virkeligheten er, er nesten forsvunnet fra markedet, etter oppfinnelsen av de mer progressive ikke-steroide betyr. Imidlertid har nyere studier viste en høy effekten av oxymetholone i behandling av HIV-infiserte pasienter.

Androlic fra British Dispensary i Norge


Stoffet har en høy anabole (320% av testosteron) og moderat androgene aktivitet. Til tross for at oxymetholone er ikke iboende i konvertering til østrogen, som han selv har på kroppen noen estrogenic effekter.

Effekter av å ta Androlic

Har Androlic i Norge


En markert økning i muskelmasse. Oxymetholone er en av de mest effektive virkemidler for å øke muskelvolum. Solo i løpet av stoffet kan du få opp til 15 pounds av vekt. For Andronica preget av fenomenet rollback: ca 30% av den totale vekten faller i vannet, og forsvinner kort tid etter slutten av resepsjonen.
Stimulerer produksjonen av leddvæsken. Androlic øker bevegeligheten i leddene.
Øke kraften ytelse.
Nedgangen i konsentrasjon av sex hormone binding globulin. På grunn av denne egenskapen Androlic forbedrer effekten av steroider brukt i den kombinerte kurs.
Stimulerer produksjon av erytropoietin.
Haematopoiesis. Mottak av Androlikou å stimulere blod. Produksjonen av røde blodlegemer i store mengder bidrar til å øke utholdenhet gjennom mer effektiv forbruk av oksygen musklene.
Økt protein produksjon.
Den aktive substansen av Androlic – estimering, kjemisk er en modifisert versjon av dihydrotestosteron. På grunn av muligheten til å aktivere østrogen reseptorer kan være en manifestasjon av noen bivirkninger.

Effekten av å ta Androlic Androlic Hvordan å ta

Effekten av å ta Androlic i Norge


Kurset Androlic brukes for muskel vekst, og anbefales ikke for mindreårige. Varighet – fra én til en og en halv måneder. Med mer langvarig inntak av stoffet signifikant øker risikoen for bivirkninger. Maksimal sikker dosering av Androlic er 100 milligram per dag. Hvis et kurs av denne steroid er for deg først, er det fornuftig å gradvis øke dosen er: vil du være i stand til å studere virkninger av stoffet på kroppen og gjøre nødvendige justeringer. På slutten av kurset anbefales det at PCT: å gjenoppta produksjonen av testosteron beste boosters (over 23 uker på å stoppe).

Hvordan ta Androlic, sammen med andre AAS? Til tross for at oxymetholone er en svært kraftig steroid, det er ofte kombinert med Boldenone, Trenbolone, Testosteron eller Promblem som gir deg mulighet til å ytterligere styrke økning i muskelmasse. Ikke kombinere med Androlic 17алкиллироваными AAS på grunn av mulig skade leveren.

Bivirkninger i Norge


Bivirkninger av Androlic Oxymetholone er betraktet som ett av de farligste oral steroid. Og jeg må si, ikke i urimelig grad. Ved høye doser bivirkninger av Androlic skje ganske ofte. For forebygging det er nødvendig å dele dose i tre eller fire doser (det vil gi mulighet til å unngå den "hormonelle eksplosjoner"), samt tid til å gjennomføre FCT. Er følgende bivirkninger: gynekomasti, væskeopphopning, økt blodtrykk, leverskade. Androlic alvorlig steroid å ta, som må være i strengt samsvar med de relevante anbefalinger.

Interaksjon med andre legemidler i Norge


Anmeldelser av Androlic

"Sikkerhetsstyrker" den viktigste delen av utøvere som forlater tilbakemelding om Androlic. Steroidet er ansett som en av de mest effektive for å bygge muskelmasse og øke den fysiske ytelsen. Idrettsutøvere feire pumping treningsøkter, øke utholdenhet. Ofte utbyggere brukt Androlic kort tid før forestilling (produsert vann som slippes ut ved hjelp av antiestrogens og tørking agenter).

Anmeldelser om Androlic kvinner ikke kan møte, fordi steroider dem gjelder ikke: risiko for virilisering og andre irreversible bivirkninger er urimelig høy.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra