Anastrover

  • 30€
  • Eks. Moms: 30€
  • Tilgjengelighet:2-3 Days
  • Merke: Vermodje
  • Varenummer: 926
  • Pakke: 1mg (25 piller)
  • Stoff: Anastrozole
Qty:

Generell informasjon om Anastrover i Norge


Anastrophe ikke-steroide antiestrogen stoffet fra den Moldovan farmasøytisk selskap, oral steroid, som.

Den viktigste aktive stoffet er anastrozole.
Utfylling av skjemaet – tabletter, pakke med 25 1 mg/tab.
Stoffet er svært selektive ikke-steroide aromatase inhibitor av tredje generasjon. I medisinske formål brukes i kvinner i overgangsalderen: mottar Anastrover i en daglig dose på 1 mg reduserer nivået av østradiol av 80% – 98%. Ved høyere doser av stoffet har androgene og progestogenic aktiviteten, er det ikke påvirker produksjonen av aldosteron og kortisol, krever ikke bruk av kortikosteroider som et middel for substitusjon. I sammenligning med aminoglutetimidom, Anastrophe har en lengre halveringstid, og når det brukes i små doser for å hindre feminisering. Half-life av det aktive stoffet i intervallet fra 40 til 50 timer. Men ca 10% av den brukte dose er utladet sammen med urinen innen 72 timer (inkludert metabolitter og utskilles). Den primære metabolitt av Triazole Anastover er ikke-antiaromatase aktivitet.

Har Anastrover i Norge


Anastover 

Virkninger fra å ta Anastoveri Norge


Forebygging av væskeansamling i kroppen og gynecomastia. Eastover oftest brukt i bodybuilding i sammen, eller som en PCT-etter et tungt løpet av anabole androgene steroider.
Forebygging av feminisering.
Anti-østrogen effekt.
Bremse prosessen av sykdommen utvikling ved å redusere mengden av østrogen i blodet.
Hvordan ta Anastrophe

Interaksjon med andre legemidler i Norge


Hvordan ta AnastoverKypc Anastover varer i 10 til 14 dager og innebærer stoffet i en dosering på 1 mg per dag. Den aktive substansen raskt kommer inn i blodbanen. Hvis du tar Anastrophe på tom mage, maksimal konsentrasjon observert etter ca 2 timer. Når du mottar mat, vil graden av absorpsjon reduseres, men mengden av stoffet inn i blodet (dvs., biotilgjengelighet) forblir uendret. Ca en uke etter start av dette stoffet likevekt konsentrasjon i blodet. I løpet av stoffet er noen ganger ledsaget av hår tynning, tørrhet i slimhinner i underlivet, utslett, diaré, oppkast, nedsatt leverfunksjon.
For mer informasjon om hvordan du skal ta Anastrophe og bivirkninger kan du se i emnet Anastrozole.

Skriv en vurdering

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra